Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-56KR, laptop multimedia foarte atractiv

Laptopul Acer Aspire E5-573G-56KR e unul dintre cele mai interesante alegeri de pe piață deoarece la un așa preț oferă un procesor Core i5 din generația a 4-a. Poate că nu e cea mai nouă lansare a acestui brand dar cu siguranță veți aprecia performanțele sale. E vorba de o serie care e lansată de ceva timp și care e una de succes, adică arată bine și nu dezamăgește. Bineînțeles, nu vă puteți aștepta să fie unul de gaming sau premium. Acelea sunt mult mai scumpe și componentele sunt diferite, iar dotările speciale sunt mai numeroase (tastatură iluminată, carcasă din aluminiu etc).

Alternativele sunt laptopurile din aceeași serie și care oferă componente ceva mai bune deoarece nu văd de ce ați alege un laptop mai slab. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-56KR, laptop multimedia foarte atractiv

E vorba de un model de tip office cu capabilități multimedia datorită procesorului și plăcii video dedicate. Procesorul vine cu propria placă video doar că nu e cea mai bună când vine vorba de jocuri sau aplicații profesionale. Ar fi fost interesant dacă laptopul ar fi avut și un ecran 1080p cum am văzut pe o serie, dar nu le putem avea pe toate într-un buget atât de redus. Oricum, e vorba de un display de 15 inci, adică nu e foarte mare .

Alte dotări care nu le-am menționat dar care le găsiți și pe alte laptopuri sunt: Kensington Lock, touchpad cu gesturi, USB 3.0 cu PowerShare (se poate încărca un gadget mai mic), tastatură numerică, bluetooth și WiFi ac. Chiar dacă nu e vorba de o serie foarte nouă, laptopul are cea mai bună tehnologie wireless și pentru aceasta e nevoie de un router wireless corespunzător. Chiar și dacă laptopul are doar Wifi n, cumpărând un router WiFi ac, vă asigurați o viteză de transfer foarte bună pe wireless.

Plusuri: performanțe ridicate, dotări decente, preț atractiv, design plăcut și altele.
Minusuri: nimic.

Laptopurile devin tot mai eficiente în fiecare an, astfel că anul trecut în același buget puteți lua doar unul cu Core i3. Diferența de performanță e destul de mare, iar Acer Aspire E5-573G-56KR e un model care merită recomandat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu