≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-56SP, laptop maro deschis cu Core i5

Laptopul Acer Aspire E5-573G-56SP e unul dintre multele modele cu placă video dedicată și procesor bun. doar din numele său se poate observa că e un model pentru cei pasionați de partea multimedia. Cu siguranță, un laptop ieftin cum e acesta nu e cea mai bună soluție pentru gamerii cu cerințe ridicate. Alături de acest laptop eu aș opta pentru un mouse wireless, iar brandul trebuie să fie unul cunoscut pentru a nu pune fiabilitatea la îndoială.

Alternativele sunt multe chiar și dacă luăm în considerare doar acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-56SP, laptop maro deschis cu Core i5

Procesorul acestui laptop e un Haswell cu consum redus deoarece e un Core i5-4210U. Deci e destul de performant iar când nu vizionați filme sau nu vă jucați, placa video Intel oferă o autonomie destul de mare. Comutarea între plăcile video e automată și doar când e nevoie. Astfel se obțin performanțe maxime și o autonomie pe măsură.

O placă video dedicată e mult peste una integrată deoarece are memorie video proprie, iar cea mai bună e una de tip GTX. În trecut, acele plăci video erau prezente doar pe laptopuri de gaming, iar acum le găsim și pe modele mai accesibile sau cele compacte. E mai accesibil pentru că are doar Free DOS iar pe el aș instala Windows 10. E dotat cu baterie de 4 celule, tehnologie bluetooth, WiFi ac, multe porturi, DVD. E destul de ușor de transportat dar putea avea o construcție mai bună deoarece unii producători oferă laptopuri similare dar de 1.9-2 kg.

Portabilitatea e foarte importantă în ziua de azi. Toți utilizatorii își doresc gadgeturi care pot fi luate în oraș sau la lucru, iar funcționalitatea e la fel de importantă.

Plusuri: tehnologie WIFI ac, USB 3.0 cu PowerShare, placă video dedicată, suportă 16GB RAM.
Minusuri: placa video dedicată nu e așa de avansată.

Acer Aspire E5-573G-56SP arată destul de bine dar el poate să fie disponibil pe o altă culoare. Un laptop nu trebuie să fie neapărat pe negru ca să fie elegant. Un laptop mai deschis la culoare scoate în evidență mai bine tastatura dar și ecranul său.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu