≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-P20P, laptop albastru cu GeForce 920M

Laptopul Acer Aspire E5-573G-P20P arată ceva mai diferit decât alte variante E5 și numele diferă chiar dacă componentele sunt aceleași. Culoarea acestui laptop e plăcută și e una dintre favoritele mele. Majoritatea laptopurilor sunt pe negru ori gri dar tastatura trebuie să fie tot pe negru (iasă mai în evidență). Există laptopuri pe multe culori dar nu toate sunt la fel de elegante. Alături de acesta puteți lua un mouse pentru un plus de precizie.

Alternativele sunt laptopurile cu componente mai bune și nu recomand un laptop mai ieftin deoarece ar avea Intel Celeron. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-P20P, laptop albastru cu GeForce 920M

Procesorul acestui laptop e unul Dual Core cu frecvență de 1.9 GHz și nu are tehnologie Turbo Boost ca la procesoarele Core. Acea tehnologie era utilă când se cerea mai mult (jocuri, aplicații), de aceea și prețurile diferă. Ecranul de 15 inci e cel care-l știți de e alte modele – 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM e una de 4GB la o frecvență de 1600 MHz, iar spațiul de stocare e de 500GB. Placa video integrată nu o recomand pentru jocuri iar pentru ceva mai mult are placa video GeForce 920M.

Dotările sale sunt: cameră web HD, card redare, LAN, HDMI, USBuri, VGA, bluetooth, WiFi ac etc. Sunt dotările care le știți de la alte laptopuri și parcă nu mai avea sens să vi le mai enumăr. Oricum, tehnologia WiFi ac e standard pe noile laptopuri, deci e ușor să deosebiți un laptop nou de unul vechi. Greutatea acestui model e de 2.4 kg și putea fi mai redusă pentru un model așa de nou. Are preinstalat Linux și cea mai bună alternativă e Windows 10, dar să fie pe 64 de biți.

Plusuri: arată bine, culoare plăcută, USB 3.0 PowerShare, preț redus, palcă video GeForce și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-573G-P20P nu e foarte performant deoarece nu are procesor Intel de tip Core i, dar e bine că e din seria Pentium (Celeron și Bay Trail M sunt inferioare). Prezentări video cu varianta albastru nu prea sunt de aceea am pus cu un laptop similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu