Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-P279, laptop cu hard disk mare

Laptopul Acer Aspire E5-573G-P279 face parte dintr-o serie destul de reușită deoarece oferă componente noi la un preț foarte atractiv. Laptopurile de la acest brand au fost destul de competitive și nu sunt multe branduri care pot oferi laptopuri accesibile și cu Intel Pentium. Chiar și restul componentelor sunt foarte importante. Acest laptop poate fi folosit ca un media player portabil deoarece are un spațiu de stocare mare, ieșiri video, porturi USB numeroase și altele.

Poate că pentru unii dintre voi, un ecran de 15 inci e prea mic, doar că nu are mare importanță cât timp îl veți folosi de la o distanță mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-P279, laptop cu hard disk mare

Procesorul e foarte important atunci când alegeți un laptop deoarece nu are sens un laptop cu procesor slab și placă video de ultimă generație. Acesta fiind un un exemplu, iar Intel Pentium 3556U se potrivește bine cu o placă video precum GeForce 920M. Ecranul său de 15 inci are o imagine HD, dar pot există și laptopuri cu imagine FullHD în acest buget, dar au alte componente. Spre deosebire de multe laptopuri ieftine, pe acesta puteți pune până la 16 GB de RAM, adică două plăcuțe de 8GB, dar nu veți folosi mai mult de 8GB.

Dotările sale nu sunt cu mult mai speciale decât cele ale altor laptopuri, de aceea nici nu voi face o listă cu ele. Sistemul de operare ideal e Windows 10 și înlocuirea actualului sistem se poate face prin intermediul unui stick USB sau cu un disk, dar cu stickul e mai la modă deoarece e mai rapid (dacă e USB 3.0).

Plusuri: are preț corect, performanțe ridicate, design elegant, autonomie generoasă, USB 3.0 etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-573G-P279 e una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face deoarece nu costă mult și acel procesor oferă performanțe decente. Clipul de mai jos se adresează celor care nu știu cum arată această seria E5. Pot fi destul de multe astfel de laptopuri dar nu toate oferă componente noi și designul poate să difere puțin în funcție de generația laptopului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu