≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-P5DH, laptop roșu cu Pentium și GeForce 920M

Laptopul Acer Aspire E5-573G-P5DH e unul destul de interesant ca și dotări. Designul e un plus pentru acest model și cred că mulți îl aleg doar pentru cum arată (culoare și finisaje). Nu prea se mai lansează laptopuri în culori vii, ci mai degrabă în culori plăcute. E bine că e vorba de o combinați de roșu cu negru iar tastatura iasă ușor în evidență.

Acest model e alegerea corectă pentru cei care vor ceva mai deosebit și performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-P5DH, laptop roșu cu Pentium și GeForce 920M

Procesorul acestui laptop e un Intel Pentium model 3825U iar placa video e una destul de simplă. Ecranul acestui laptop are o diagonală de 15 inci iar imaginea e una HD. Nu are o memorie RAM prea mare iar dacă doriți se mai poate pune încă 4GB (unele aplicații sau jocuri pot să ceară mai mult). Spațiul de stocare e de 1TB și mi se pare de ajuns pentru un laptop. Există harduri externe care pot oferi un plus de spațiu de stocare.

Placa video dedicată e foarte importantă dacă vreți să redați conținut media ori jocuri. Aceasta e însoțită de diverse tehnologii: Cuda, PhysX, GPU Boost versiunea 2.0, Optimus. Tehnologia Optimus e mai cunoscută și ea este prezentă mai la toate plăcile video de pe laptopuri. Mai precis, comută automat de pe placa video Intel pe aceasta, dar și invers (atunci când e nevoie de mai multă sau mai puțină performanță).

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, cameră web integrată, card reader, HDMI, LAN și altele. Pe partea de comunicații are: tehnologie WiFi ac și bluetooth. Bateria de 4 celule oferă o autonomie variabilă, adică nu tot timpul e la fel deoarece autonomia poate fi mai mică dacă alegeți o luminozitate mare la ecran.

Plusuri: are o autonomie de lucru bună, încărcare prin USB, WiFi ac, are Linux preinstalat și spațiu de stocare generos.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-573G-P5DH nu e alegerea corectă dacă sunteți un gamer înrăit însă are capabilități de gaming. Din clipul de jos se poate observa că există laptopuri și pe alte culori. Alegerea e a voastră, dar mie mi se pare destul de bun modelul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu