≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-P7J8, laptop cu procesor Pentium 3825U

Acer Aspire E5-573G-P7J8 e pentru cei în căutarea unui laptop multimedia până în 2000 de lei care să aibă instalat și sistem de operare (e vorba de Linux în cazul acestui model). Deoarece vine cu un procesor Pentium rapid și placă video dedicată acest model e unul care poate fi utilizat atât la sarcini office cât și la cele multimedia.
Se adresează celora în căutarea unei soluții pentru intrat pe net, vizionat filme HD și jocuri nu prea complicate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat e foarte avansat din punct de vedere tehnologic întrucât are procesor Broadwell, wireless ac, 4GB memorie RAM și multe porturi.
Vizual nu arată deloc rău, lucru sesizabil de alături, dar și din clipul de la final.

Acer Aspire E5-573G-P7J8, laptop cu procesor Pentium 3825U

Pe partea de caracteristici acest model se poate lăuda cu procesorul Pentium dual core model 3825U (U de la faptul că e cu voltaj scăzut), cei 4GB memorie RAM și cu hardul de 500 de giga.
Pentru rularea jocurilor acest model e dotat cu placă video GeForce 920M, acesta având chiar și tehnologie Optimus integrată. Aceasta te va ajuta să ai o portabilitate ridicată.
Ca sistem de operare are Linux, iar eu vă recomand să puneți Windows 10. Acesta poate fi instalat de pe stick ori de pe un disc DVD.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că incorporează tehnologie nouă și utilă, și că are o baterie care ține mult (vreo 4 ore depinzând ce faci pe laptop).
Contra achiziției ar fi că nu are ecran cu rezoluție mai mare și că nu are SSD (prezența acestei componente era bună deoarece modelul vine cu LAN Gigabit și wifi ac). Aceste lucruri nu sunt niște minusuri majore, dar n-ar fi fost rău dacă le-ar fi avut. 🙂

Deci, dacă te interesează un notebook PC ieftin și versatil atunci acest E5-573G-P7J8 ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți să-ți faci mai bine o părere despre cum se prezintă acest model. Poți vedea că are un aspect modern și sobru în același timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu