≡ Meniu

Acer Aspire E5-574G-74UE, laptop cu Core i7 și 8GB RAM

Acer Aspire E5-574G-74UE poate fi un laptop destul de bun dacă nu aveți așteptări prea mari în acest buget. Are un procesor de ultimă generație, o placă video destul de interesantă. Designul e destul de apropiat de cel al seriei precedente. Singurele noutăți le reprezintă componentele iar procesorul său e un Intel din seria Skylake. Seria aceasta poate fi una care poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Doar pentru cei pasionați de jocuri e nevoie de un Core i7 de tip HQ.

Dacă vreți un laptop puțin mai ieftin, optați pentru unul cu mai puțină memorie RAM ori cu placă video GeForce 920M (e inferioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-574G-74UE, laptop cu Core i7 și 8GB RAM

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-6500U cu placă video Intel, iar pentru jocuri sau filme are o placă video mai bună. Plăcile video integrate nu sunt așa de bune deoarece nu au memorie video proprie, ci se folosesc de memorie RAM a laptopului. De aceea e nevoie de o memorie RAM de minim 8GB, dar nu e cazul deoarece acesta laptop e bine dotat.

Pe acesta se poate instala 16GB de RAM deoarece are un slot liber. Hardul său poate fi folosit pentru a stoca multe fișiere deoarece are o capacitate de stocare de 1TB. Dotările sale sunt aceleași ca la alte laptopuri și doar un laptop mult mai scumpe poate oferi dotări ceva mai bune (dar și funcții/tehnologii în plus). Nu aș opta pentru Linux deoarece nu mi se pare superior Windows-ului, deci se poate instala ulterior prin intermediul unității DVD sau al unui port USB.

Plusuri: preț destul de bun, configurație satisfăcătoare, arată bine, tehnologie WiFi ac, port USB 3.0 (transferul datelor e de 10 ori mai rapid).
Minusuri: nu are Windows.

Acer Aspire E5-574G-74UE poate ține locul unui desktop sau a unui laptop mai ieftin. Pentru a vă face o idee am pus poza de sus dar și clipul de jos. Îmi place combinația de gri cu negru, dar pot exista și alte combinații de culori. Numele diferă de la un model la altul chiar dacă diferențele sunt mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu