≡ Meniu

Acer Aspire E5-574G-7521, laptop cu tehnologie WiFi ac

Acer Aspire E5-574G-7521 este un laptop care arată ca restul generațiilor și placa video dedicată e un plus pentru orice laptop. Nu devine un model de gaming dacă are o placă video dedicată, e nevoie și de un sistem de răcire mai bun deoarece componentele mai performante consumă multă energie și degază multă căldură. Performanțele finale depind de performanțele tuturor componentelor, adică e nevoie un procesor Core i7 HQ, memorie RAM DDR4 și un SSD.

Acesta face parte din cea mai nouă generație de laptopuri și se poate observa din nume, motiv pentru care procesorul e unul Skylake și nu unul dintr-o serie anterioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-574G-7521, laptop cu tehnologie WiFi ac

Componentele sale sunt următoarele: Core i7-6500U de 2.5 GHz, Intel HD 520, 8GB RAM, hard disk de 1TB și GeForce 940M. Doar hardul și memoria RAM pot fi înlocuite, restul sunt componente care rămân pe această platformă. Cu acea placă video dedicată, laptop de mai sus devine unul multimedia deoarece poate reda fără probleme filme și jocuri 3D (la detalii medii). Pentru ca un laptop să poată rula un joc la detalii maxime, e nevoie de o construcție diferită și de componente mai performante.

Dotările sale sunt relativ aceleași ca pe alte modele, doar că la acesta e prezentă tehnologia wireless WiFi ac. Sistemul de operare e Linux și trebuie înlocuit cu Windows 10 pentru a putea juca jocuri sau pentru a utiliza anumite programe. Performanțele grafice pot fi evidențiate mai bine cu un sistem de operare corespunzător.

Plusuri: are o autonomie mare, arată destul de bine, ecran cu imagine FullHD, spațiu de stocare mare, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire E5-574G-7521 poate fi următoarea alegere dacă vă aveți nevoie de alte componente. Clipul de jos e cu un laptop din seria E5 și e tot pe gri ca și cel de sus, dar generația e una anterioară (nu afectează designul laptopului). Puteți lua în calcul și un desktop deoarece un laptop nu poate fi upgradat prea mult, iar pe viitor poate vă doriți să schimbați unele componente pentru a obține performanțe și mai mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu