≡ Meniu

Acer Aspire E5-574G-77KT, laptop cu i7 și GeForce 940M

Laptopul Acer Aspire E5-574G-77KT poate fi folosit pentru a juca jocuri, viziona filme ori chiar pentru diverse aplicații. E alegerea corectă dacă vreți ceva mai mult decât un laptop, iar acel procesor Core i7 Skylake e ideal pentru uz office dar și multimedia. Pentru jocuri, există procesoare de tip HQ dar și plăci video GTX. Acele componente au un consum mai mare de resurse de aceea nu puteți avea pretenții la o autonomie mare când vă jucați. Îl recomand și pentru are un preț foarte bun, motiv pentru care ar trebuie să profitați de promoție.

Alternativele sunt destul de multe și poate că nu veți folosi acea placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-574G-77KT, laptop cu i7 și GeForce 940M

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-6500U de 2.5GHz iar placa video e una destul de bună – HD Graphics 520. Ecranul acestui laptop e unul destul de plăcut dar care putea să aibă caracteristici tehnice mai bune. Unele laptopuri premium oferă un ecran IPS, eventual și o rezoluție mai mare pentru a vedea mai bine detaliile.

Hardul acestui laptop e unul clasic dar cu spațiu de stocare mare, dar uneori nu contează doar spațiu pe care-l oferă (mă refer la SSD). Sistemul de operare de pe acesta e Linux și ar trebui înlocuit cu Windows 10 care va evidenția cel mai bine performanțele laptopului. Poate fi destul de mare pentru a fi luat în oraș, de aceea există și variantele cu ecran mai mic (ecranele afectează dimensiunile dar și greutatea laptopului).

Plusuri: tehnologie WiFi ac, procesor Core i7 de ultimă generație, spațiu de stocare mare, ecran, destul de bun, arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-574G-77KT e o alegere destul de bună pentru cei care vor un laptop nou și nu țin neapărat să aibă un ultraportabil. Cu toții ne dorim gadgeturi cât mai funcționale și ușoare dar un laptop nu le poate oferi pe toate la un preț redus. Dacă nu vă place culoarea, această serie oferă o multitudine de modele dar nu toate sunt la fel (configurațiile diferă, dar aspectul și dotările sunt aceleași).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu