≡ Meniu

Acer Aspire E5-574G-77YG, laptop ieftin cu Core i7 Skylake

Acer Aspire E5-574G-77YG nu arată cu mult mai diferit decât versiunea precedentă. Laptopurile multimedia sunt ceva mai scumpe decât cele office. Chiar dacă e ceva mai nou, doar la partea hardware prezintă îmbunătățiri. Culoarea e destul de plăcută și parcă scoate mai bine în evidență tastatura sa care e negră, dar și touchpadul care e într-o nuanță mai deschisă la culoare. Poate fi folosit la locul de muncă sau chiar acasă deoarece e ușor, performant, bine dotat, are o autonomie satisfăcătoare în mod economic și altele.

Alternativele sunt multe deoarece laptopuri ceva mai ieftine sunt multe dar nu și cu un așa procesor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-574G-77YG, laptop ieftin cu Core i7 Skylake

Procesorul acestui laptop e unul destul de bun deoarece are cele mai noi tehnologii și consumă destul de puțin. Ecranul său e destul de mare pentru ce va fi folosit și imaginea e una HD. Memoria RAM e una de 4GB dar laptopul are și un slot liber pentru încă 4GB dacă e nevoie. Hard diskul e unul de 1TB iar pentru performanțe mai ridicate v-aș recomanda un SSD (îl înlocuiți cel deja instalat cu ce doriți, hdd-ul poate fi folosit ca unul extern).

Placa video e una dedicată cu memorie video de 2GB model GeForce 920M, dar nu e cea mai bună variantă dar pe laptopurile multimedia nu veți găsi modele de tip GTX (e necesar și un procesor pe măsură). Pe partea de dotări pot spune că are tot ce e mai util și e loc de mai bine. Unii utilizatori își doresc ceva mai multe USBuri, dar nu cred că vă veți folosi de toate deoarece perifericele pot fi și wireless.

Plusuri: arată destul de bine, WiFi ac, destule porturi USB, procesor nou și performant.
Minusuri: nu are o placă video dedicată prea avansată.

Acer Aspire E5-574G-77YG e o alegere destul de bună pentru cei care vor un laptop mai performant. Clipul de la final vă poate ajuta foarte mult să vă faceți o idee despre acesta, însă arată cam la fel ca și generația precedentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu