Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-575-33P6, laptop ieftin cu ecran FullHD

Laptopul Acer Aspire E5-575-33P6 reprezintă noua generație de laptopuri FHD din segmentul inferior. Un laptop ca și acesta e ideal pentru cei care vizionează des filme și nu vor să vadă orice film, ci doar unul la calitate superioară. Prezentarea de la final vă poate fi de folos pentru cei care vor să-și facă o idee despre cum arată un astfel de laptop, iar poza de jos nu e de ajuns. Oricum, eu consider că are dotări destul de reușite și nu e nevoie de ceva mai bun în acest preț.

Sunt multe laptopuri FullHD doar că acesta e destul de ieftin și nu cred că va fi ultimul model lansat de acest brand cu caracteristici bune într-un buget mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575-33P6, laptop ieftin cu ecran FullHD

Configurația acestui laptop e una de tip office datorită procesorului și plăcii video. E vorba de un Core i3 Skylake cu placă video integrată care nu poate reda prea multe jocuri 3D. Dacă vreți să încercați jocuri, vă recomand cele cu plăci video dedicate GeForce dar și procesorul trebuie să fie Core i5. Degeaba ai o placă video foarte bună chiar dacă e integrată deoarece are suport HD.

Imaginea e destul de calitativă, doar că depinde și de conținutul ales sau unghiul din care priviți ecranul. Un SSD e mai performant decât un hard disc . Dotările sale sunt prezent pe multe alte laptopuri și nici nu putea să aibă ceva mai special în acest preț. Sistem de operare preinstalat pe acest laptop e Linux, iar ceva mai bune e Windows 10 deoarece va evidenția mai bine performanțele laptopului.

Plusuri: are un SSD suficient de bun, procesor Skylake, ecran 1080p, arată bine, prețul mi se pare competitiv.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire E5-575-33P6 e un model destul de reușit și care arată la fel ca generațiile precedente. Nu cred că trebuia schimbat ceva deoarece are un design elegant și porturile sunt așezate decent. Poate că nu știți cum arată în realitate, de aceea am și pus o prezentare cu un alt model dar care arată la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu