≡ Meniu

Acer Aspire E5-575-348N, laptop FullHD accesibil cu SSD

Un laptop ca acest Acer Aspire E5-575-348N poate ține unui desktop dacă vă interesează portabilitatea, eficiența și funcționalitatea. Nu cred că veți găsi un motiv pentru a nu alege un astfel de laptop pentru acasă. Orice gamer înrăit nu ar alege un laptop pentru jocuri, ci mai degrabă o consolă. Jocurile pentru consolă sunt optimizate pentru acea platformă, iar la desktopuri și laptopuri trebuie să investiți destui de mulți bani. De aceea un laptop ca acesta poate fi de ajuns pentru a scrie mailuri, vizionați conținut media, socializați sau chiar să utilizați programe office.

Un laptop cu Linux și fără placă video dedicată e mult mai accesibil și mulți dintre voi nu aveți nevoie de dotări inutile care umflă prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575-348N, laptop FullHD accesibil cu SSD

Procesorul Core i3-6006U e destul de popular pentru că e prezent pe multe laptopuri și e destul de eficient. Acesta vine cu o placă video interesantă doar că nu memorie video proprie pentru că e integrată în procesor. Ecranul său e cel clasic cu diagonală de 15.6 inci și rezoluție 1080p.

Un slot liber e de ajuns pentru a putea pune încă 4 GB de RAM și nu e nevoie de mai mult pentru că laptopul e un model multimedia. Chiar și dacă nu ar fi avut SSD, merită să puneți un SSD în locul hardului, iar anumite variante de laptopuri acceptă caddy (un rack în locul DVD-ului).

Se poate folosi un mouse wireless deoarece laptopul are tehnologie bluetooth, iar pentru o viteză de transfer bună pe wireless e nevoie de un router wireless WiFi ac. La capitolul porturi, mai toate laptopurile au aceeași conectori.

Plusuri: design plăcut, configurația oferită, ecranul 1080p, greutate scăzută, porturi numeroase și diversificate.
Minusuri: nimic.

Nu am văzut astfel de laptopuri să fie oferite de toți producătorii de pe piață, motiv pentru care Acer a cam luat-o înainte. laptopuri FHD sunt tot mai populare pentru că oferă un plus de calitate și cele premium oferă un ecran 4K. Acer Aspire E5-575-348N nu costă mult și configurația e destul de echilibrată, cât timp nu veți încerca jocuri.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marius

    Am primit eu o bucata azi, surprinzator dar are slot de m.2 (este ssd-ul atasat), un slot de memorie ram liber si loc pentru hdd pe sata.

    Am atasat si un hdd de 1tb si functioneaza perfect.

    Bateria tine cam 8 ore cu tot la 100%. si la 30% vreo 12 ore.

Lasă un comentariu