≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-33D1, laptop cu procesor Core i3

Laptopul Acer Aspire E5-575G-33D1 poate fi cea mai bună soluție deoarece oferă un procesor destul de performant, ecran FHD de 15 inci, memorie DDR4, placă video GTX 950M. Noile componente sunt tot mai eficiente, motiv pentru care nu e nevoie de o baterie foarte mare. Oricum, dacă vreți să jucați un joc, mă gândesc că veți conecta laptopul la o priză (performanțele sunt mai mari). Pot spune că poate înlocui un desktop în acest buget, pentru că desktopul nu e cu mult mai accesibil ținând cont că are nevoie de monitor.

Dacă vă plac filmele și vă uitați la ele de la o distanță mare, folosiți un televizor cu cablu HDMI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-33D1, laptop cu procesor Core i3

Componentele acestui model sunt destul de noi: Intel Core i3-6006U, Intel HD Graphics 520, 4GB DDR4, SSD cu capacitate de 128GB, GTX 950M de 2GB. Se poate observa un slot liber pentru o plăcuță de memorie RAM, astfel se pot încerca jocuri ceva mai noi, dar experiența e diferită. Laptopurile cu Core i7 sunt mult mai scumpe, iar dacă nu sunteți un gamer înrăit atunci nu e nevoie de ceva mai scump. În plus, procesorul trebuie să fie de tip HQ și nu de tip U (acesta nu are un consum mare de resurse).

Bineînțeles pe acesta e nevoie Windows 10 și nu Linux, deoarece doar Windows 10 poate evidenția mai bine performanțele acestui model și poate că nu sunteți familiarizați cu programele de pe Linux. Laptopul se mișcă excelent cu acel SSD, iar dacă folosiți un stick USB 3.0, datele vor fi copiate destul de rapid, motiv pentru care unitate optică DVD devine inutilă.

Plusuri: imagine clară, preț foarte bun, oferă SSD și placă video pentru jocuri, destul spațiu pentru fișiere.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire E5-575G-33D1 e un model destul de reușit și care merită să-l încercați deoarece laptopurile din generațiile anterioare nu au oferit astfel de variante. Pentru cei care nu au văzut această serie, am pus prezentarea de mai jos cu un model similar. Chiar dacă anumite componente sunt diferite, designul exterior e același.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu