Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-359E, laptop multimedia bun și la jocuri

Acer Aspire E5-575G-359E e un laptop adresat celora pasionați de jocuri, dar care au un buget redus. De asemenea vine cu multe tehnologii noi (le voi preciza mai jos), iar ecranul e unul FHD.
Eu zic că e numai bun pentru intrat pe net, jocuri nu prea complexe și vizionat filme Blu-ray.

Modelul E5-575G-359E de la Acer vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acești bani primim un notebook performant cu SSD și procesor i3 care scoate undeva la 3200 puncte la benchmark. Din imaginea de alături puteți vedea că are un aspect clasic și că pe partea vizuală nu se evidențiază cu mare lucru.

Acer Aspire E5-575G-359E, laptop multimedia bun și la jocuri

Modelul acesta de E5 575G face parte din seria gaming budget întrucât are sufixul G. Însă nu e un laptop special de jocuri deoarece nu vine cu i7 ori cu placă video GTX.
Ecranul e unul dintre cele mai bune pentru că are rezoluție 1920×1080 pixeli și strat anti-glare. Aceste două lucruri fac laptopul bun și la sarcini business.
Pentru stocare beneficiază de SSD, iar memoria RAM e DDR4 (e ceva mai rapidă decât DDR3). La nevoie i se poate face upgrade RAM-ului, dar eu zic că e suficient.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că nu costă prea mult, procesorul rapid, că are placă video ok, disponibilitatea Solid State Drive, placa de rețea Gigabit și portabilitatea ok (bateria are o autonomie de circa 3-4 ore… maxim).
Contra ar fi că vine cu DVD și că nu are Windows. (Eu recomand să instalați Windows 10 pe 64 biți deoarece producătorul oferă drivere doar pentru cel mai nou OS de la Microsoft.)

Deci, dacă ești interesat de un laptop cu placă video dedicată și cu hard rapid atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Până acum brandul Asus era în topul preferințelor datorită prețurilor mici (primul lucru la care se uită românii e prețul), dar Acer i-a luat la acest capitol.
Modelul acesta e o alegere inspirată nu pentru cei în căutarea unui model ieftin, ci pentru cei în căutarea unui PC portabil în care să te poți baza. Alături aveți și un clip din care se poate vedea că e un model ok.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu