Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-51BN, laptop gaming la preț decent

Pentru cei interesați de un laptop de jocuri cu preț bun recomand Acer Aspire E5-575G-51BN întrucât e un model care vine cu procesor i5 7200U care are cip grafic integrat și care vine din cea mai nouă generație de procesoare Intel. CPU-ul amintit anterior e unul susținut de o placă video GTX 950M care e numai bună la jocuri deoarece e una din clasa 1.
Laptopul acesta nu e bun doar la jocuri, ci și la sarcini costisitoare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul fiabil. Din imaginea de alături se poate vedea că arată bine, având un design specific seriei E5.

Acer Aspire E5-575G-51BN, laptop gaming la preț decent

Procesorul din acest model e un i5-7200, fiind susținut în sarcini de cei 4 giga RAM DDR4 și SSD-ul de 256 de giga
Ecranul e foarte clar deoare e vorba de unul de 15,6 inci cu rezoluție Full HD și în ciuda faptului că nu are panel IPS vă va ajuta că e anti-glare.
În ziua de azi e foarte bine să-ți pui SSD în notebook deoarece va crește simțitor performanțele, dar acesta are deja această unitate și nu trebuie să te mai stresezi.
Dacă te pasionează jocurile atunci îți va sări în ajutor placa video GTX 950M și procesorul rapid.
Din păcate nu are Windows preinstalat și din această cauză vă recomand Windows 10 pe 64 bit. Acesta poate fi instalat de pe un stick USB ori de pe DVD (are o unitate care citește așa ceva).
Placa de rețea wireless e una cu suport ac, dar eu cred că e mai important faptul că are rețea LAN Gigabit, adică 10/100/1000.
Portabilitatea e una ok deoarece greutatea e de 2,2 kilograme, iar bateria ține maxim 8 ore… conform producătorului.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, performanța peste medie, ecranul clar și componentele de generație nouă.

Deci, dacă îți dorești un laptop care să fie un excelent desktop replacement atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din videoclipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model. În clip se poate vedea că e vorba despre un laptop similar ca și configurație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu