≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-57CH, laptop cu finisaj elegant

Laptopul Acer Aspire E5-575G-57CH e unul dintre cele mai avansate modele office-multimedia de pe piață și care nu costă foarte mult. Poate fi folosit pentru a juca jocuri dar nu are cele mai bune componente hardware pentru aceasta, deci laptopul se adresează mai mult gamerilor de ocazie sau cu pretenții mici. Chiar dacă are un ecran foarte detaliat, tot l-aș conecta la un televizor deoarece imaginea ar fi mai mare (ca în clipul de la final ce l-am postat).

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează rezoluția ecranului sau placa video GeForce 940MX. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-57CH, laptop cu finisaj elegant

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Intel Core i5-6200U, memorie RAM de 8GB, placă video Intel, GeForce 940MX de 2GB și hard disk de 1TB. Nu are componentele unui laptop de gaming, adică nu are procesor HQ sau placă video GTX, dar tot puteți juca jocuri la detalii mai mici. Ecranul e una dintre cele mai bune dotări ale sale și ar fi interesant ca pe viitor, toate laptopurile să fie cu ecran FullHD.

Memoria RAm poate fi extinsă deoarece are un slot liber dar nu cred că ceți avea nevoie de mai mult de 8GB sau 12GB, depinde de cum vreți să-l folosiți. Chiar dacă laptopul are Linux, vă recomand Windows 10 deoarece îi va evidenția mai bine performanțele. Bateria sa e una de 4 celule cu autonomie maximă de 8 ore. Această autonomie e greu de obținut cât timp vă folosiți de tehnologii wireless, alegeți o luminozitate mare la ecran și vă folosiți de placa video dedicată (are un consum mai mare decât cea integrată).

Plusuri: are autonomie de lucru mare, componente performante, ecran FullHD și altele.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire E5-575G-57CH poate ține locul vechiului desktop deoarece are componente destul de bune pentru jocuri și chiar programe de editare. Depinde și pentru ce-l vreți, dar mie mi se pare bun pentru orice, însă să nu aveți pretenții foarte mari că doar nu e cel mai bun laptop de pe piață. Totuși, raportul preț/dotări mi se pare destul de ok la acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu