≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-598K, laptop cu Core i5, SSD și ecran 1080p

Acer Aspire E5-575G-598K este unul dintre multele modele care vin cu ecran 1080p, iar această caracteristică e destul de utilă dacă lucrați pe el și poate vă place să vizionați filme sau seriale TV pe el. Chiar dacă nu e mare, veți aprecia plusul de detalii și nu orice brand oferă astfel de variante. Cu timpul laptopurile HD vor fi înlocuite de acestea pentru că laptopuri 4K vor fi și ele mai numeroase. Chiar dacă are unitate optică DVD, voi puteți transfera datele cu ajutorul unui stick USB 3.0, chiar și să instalați sistemul de operare.

Multe alternative pot fi variante mai accesibile pentru că nu văd de ce ați alege un model mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-598K, laptop cu Core i5, SSD și ecran 1080p

Un procesor de tip U nu e creat special pentru gaming, de aceea Core i5-7200U îl recomand celor cu pretenții mai mici. Modelele HQ sunt mai performante și veți observa că lucrează la o frecvență ceva mai mare. Procesoarele noi vin cu plăci video integrate pe măsură, astfel că pot reda chiar și conținut video de înaltă calitate. Totuși, pentru cei care vor să încerce un joc, le recomand placa video GeForce 940MX care are memorie video proprie.

Apreciez că are memorie DDR4 și mai puteți pune încă 4GB pentru un multitasking și mai bun. SSD-ul e mult peste un hard disc chiar dacă nu e de tip M.2, pentru că totul pornește rapid. De aceea, merită să înlocuiți Linux cu Windows 10. Bateria sa nu e cu mult mai specială decât altele, doar că noile componente consumă puțin, iar autonomia maximă poate fi obținută dacă nu folosiți palca video dedicată, nu ridicați luminozitate ecranului și nu activați tehnologii wireless.

Plusuri: design elegant, USB cu funcție de încărcare, ecran Full HD, greutate redusă, componente noi, autonomie de lucru mare.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire E5-575G-598K poate fi folosit pentru pentru a reda jocuri 3D, filme dar și alt tip de conținut. Pentru cei care vor să aleagă un astfel de laptop dar nu știu cum arată în realitate, am pus o prezentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu