Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-59RG, laptop cu ecran FullHD

Laptopul Acer Aspire E5-575G-59RG face parte din cea mai nouă generație de laptopuri pentru că are Intel Kaby Lake, ecran Full HD, memorie DDR4, SSD mare și placă video 940MX. Acestea nu se compară cu componentele de pe desktopuri dar diferențele nu sunt așa de multe. Arată la fel ca și restul modelelor E5 doar că acesta e pe negru și la interior sunt componente noi. E foarte important ca un laptop să ofere porturi suficiente și tehnologii wireless utile.

Alternative sunt multe, dar cu aceleași dotări pot costa mult mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-59RG, laptop cu ecran FullHD

E vorba de un Intel Core i5-7200 care are placă video destul de bună – HD 620, iar placa video dedicată e mai bună pentru jocuri sau filme. Bineînțeles, nu e un laptop pentru gaming deoarece are nevoie de altfel de componente și de un sistem de răcire mai bun. Cu alte cuvinte, un laptop pentru jocuri arată mult diferit și e puțin mai greu. Ecranul pare să fie cea mai mare îmbunătățire adusă serie, dar nici SSD-ul nu trebuie neglijat deoarece are o capacitate de 256GB.

Chiar dacă autonomia maximă e de 8 ore, aceasta poate fi mai mică dacă solicitați configurația ori folosiți tehnologiile wireless. Deci nu e nevoie să conectați prea multe la acesta, iar perifericele pot fi wireless. Portul USB 3.0 are funcție de încărcare PowerShare, adică vă puteți încărca gadgeturile mici la acesta (cum ar fi un telefon). Are chiar și USB C care pare să reprezinte viitorul deoarece cablul de date poate fi introdus cu ușurință fără a mai verifica poziția. Pe acesta aș pune doar Windows 10 chiar dacă vine cu Linux, deoarece sistemul de operare preinstalat nu evidențiază performanțele laptopului.

Plusuri: arată destul de bine, ecran 1080p, autonomie mare, WiFi ac, SSD mare și componente noi.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire E5-575G-59RG e una dintre cele mai interesante laptopuri în acest buget deoarece concurența nu oferă astfel de variante ci doar cu ecran HD și componente din generația precedentă. Diferențele de performanță sunt vizibile și nu găsesc motive pentru a vă recomanda un laptop dintr-o generație anterioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu