Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-7621, laptop cu Kaby Lake

Laptopul Acer Aspire E5-575G-7621 pare a fi cea mai nouă lansare a acestui brand și evident după componentele sale dar și la partea de dotări impresionează. Pot spune că acesta face parte din segmentul superior chiar dacă nu e vorba de o serie foarte specială, ci doar de o generație mai nouă. Bineînțeles, nu toate laptopurile acestei serii vor oferi același procesor, chiar și unul Core i5 e de ajuns dacă nu vă jucați prea mult. Pot spune că noua generație de laptopuri nu e cu mult mai diferită decât cea anterioară, doar la interior sunt îmbunătățiri majore.

Mi se pare normal că e puțin mai scump decât restul deoarece oferă ce e mai nou de pe piață, dar ulterior trebuie să instalați Windows 10 pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-7621, laptop cu Kaby Lake

Acesta poate fi folosit și pentru a edita diverse deoarece are un ecran cu rezoluție superioară. Nu diferă cu nimic față de un laptop clasic, e chiar mai dotat decât altele, de aceea nu oricine și-l permite. Merită să vă faceți un upgrade că doar urmează sărbătorile și poate veți fi mai mult timp acasă. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și nu trebuie să fie cu placă video GTX dacă nu e vorba de un gamer înrăit.

Ca și dotări speciale, laptopul are următoarele: Kensington Lock, USB 3.0 PowerShare (încărcare USB a diverselor gadgeturi mici), USB tip C, WiFi ac. E foarte important ca laptopul să aibă WiFi ac deoarece mulți dintre voi poate nu vă place să folosiți cablul de rețea și abonamentul la internet e de peste 200 Mbps. Bineînțeles, routerul wireless trebuie să fie compatibil și performant.

Plusuri: are dotări interesante, arată foarte bine, are componente noi, e fiabil, autonomie de lucru maximă în mod economic și performant.
Minusuri: nu sunt.

Un laptop reprezintă o investiție ceva mai mare dacă e să-l comparăm cu un desktop, iar Acer Aspire E5-575G-7621 pare a fi un bun desktop replacement. Am pus prezentarea de mai jos, dar mai sunt și laptopurile din generațiile precedente care arată similar cu cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu