≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-7826, laptop cu SSD mare

Acer Aspire E5-575G-7826 e un laptop ceva mai bun decât restul de la alte branduri, iar același lucru aș putea spune și despre variantele din aceeași serie. Dacă vi se pare cam scump acest model, atunci vă recomand varianta cu Core i5 și placă video dedicată ceva mai ieftine. Acela nu e chiar atât de bun pentru jocuri, dar veți aprecia mai mult performanțele în jocuri la cel de jos. Cu alte cuvinte, merită să faceți o investiție deoarece îl veți lua pentru o perioadă îndelungată.

Chiar dacă arată ca restul modelelor E5-575, la interior sunt componente mult mai bune și mai noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-7826, laptop cu SSD mare

Pe scurt, are următoarele componente: procesor i7-7500U, SSD de 256GB, placă video GTX 950M, memorie RAM DDR4 de 4GB și altele. Deci are o configurație multimedia iar pentru sarcini grele, are nevoie de procesor HQ, mai multă memorie RAM și un sistem de răcire mai bun. Ecranul său nu e mai mare decât restul dar oferă mai multe detalii datorită rezoluției FullHD. De ceva timp, plăcile video GTX sunt prezente și pe laptopurile mia accesibile, iar cele de gaming au variante mai noi – GTX 1080M.

Dacă vă place muzica, calitatea audio e mai bună la un sistem audio 2.1 decât la niște difuzoare integrate. Ideea e că nu se pot integra prea multe dotări într-un gadget atât de compact, dar există serii mai avansate care oferă dotări mai speciale.

Plusuri: arată destul de bine, autonomie suficient de mare în mod office, ecran cu imagine 1080p, componente noi și performante.
Minusuri: nu sunt deoarece nu orice producător oferă atâtea la un așa preț.

Acer Aspire E5-575G-7826 pare a fi cel mai bun din serie dar tot are nevoie de ceva mai multă memorie RAM pentru anumite jocuri. Bineînțeles, nu veți putea juca orice joc la detalii maxime și poate că nici nu veți seta o rezoluție maximă că doar nu e un ecran așa de mare. Pentru că îl veți folosi de la o distanță mică, veți observa mai bine detaliile și conținutul media va fi mai apreciat la acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu