Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-575G-79WU, laptop performant și ieftin

Laptopul Acer Aspire E5-575G-79WU nu prea are concurență în acest buget deoarece majoritatea laptopurilor cu componente similare sunt mai scumpe și nici nu oferă un ecran 1080p. Un ecran cu imagine detaliată poate fi mai interesant în special dacă folosiți laptopul pentru redare de filme sau pentru a edita diverse poze. Oricum, orice dotare mai specială e un plus pentru orice gadget în special dacă îmbunătățește experiența. Chiar dacă laptopul nu are un hard disc, SSDul e mult mai bun deoarece totul pornește rapid și aveți destul spațiu pentru depozitare.

Nu cred că un desktop ar fi o alegere mult mai bună deoarece ocupă mai mult spațiu și nu e cu mult mai ieftin (e nevoie de un monitor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-575G-79WU, laptop performant și ieftin

Procesorul nu e foarte popular pentru că e vorba de a 7-a generație care e și cea mai nouă. E un Core i7-7500U cu HD Graphics 620 care e ideal pentru uz office/multimedia, dar și pentru multe jocuri. Totuși, pentru cei cu pretenții, eu le recomand procesoarele HQ care oferă mai multă performanță. Dacă nu sunteți mulțumiți de calitatea oferită de de acel ecran, atunci vă recomand un monitor sau televizor care poate fi conectat la acest televizor. Multitaskingul e foarte bun pentru un model cu 8GB RAM de tip DDR4 și nu cred că e nevoie de mai mult.

Placa video dedicată e mult peste cea integrată și cel mai bine se poate vedea în timp ce jucați jocuri. Dotările sale nu diferă cu mult de cele ale altor laptopuri dar are câteva porturi mai bune: USB 3,0 cu PowerShare și USB C.

Plusuri: are preț atractiv, autonomie de lucru generoasă, WiFi ac, USB C, componente noi și design plăcut.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire E5-575G-79WU e un model destul de bun care are performanțe destul de mari datorită componentelor noi și avansate. Poate că acea placă video nu e cea mai bună dar nu e vorba de un laptop de gaming. Pentru multe jocuri nu e nevoie de mai mult și poate că nu jucați jocuri cu cerințe hardware ridicate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu