≡ Meniu

Acer Aspire E5-771G-36PL, laptop de 17,3 inci

Pentru cineva interesat de un laptop bun la sarcini office și multimedia recomand modelul Acer Aspire E5-771G-36PL care vine cu procesor i3, placă video GeForce 820M și 4GB memorie RAM. Nu doar că are aceste specificații ok, dar are și un ecran de 17,3 inci cu rezoluție 1600×900 pixeli care te va ajuta să vezi filme HD la o calitate bună.
Dacă vreți ceva cu procesor i5 atunci ar trebuie să vă orientați înspre 54Z3.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acest cost e inclusă portabilitatea foarte bună (greutate redusă de 3 kg și o baterie care ține vreo 4 ore, chiar dacă-i una cu 4 celule).

Acer Aspire E5-771G-36PL, laptop de 17,3 inci

Modelul acesta e unul dotat cu tehnologie Haswell, mai exact cu procesor i3 4005U care are placă video Intel HD. Această placă video funcționează alături de cea dedicată marca Nvidia.
Memoria RAM e una de 4 giga, iar hardul din dotare e unul de 1000 de giga cu 5400 rotații. Astfel, datorită capacității mari a hardului o să poți stoca multe fișiere, iar memoria RAM te ajută să rulezi totul fluent.
Pe partea soft vine cu Linux, iar eu vă recomand să instalați Windows 10 întrucât va rula cel mai bine pe acest PC portabil. Instalarea se poate face de pe un DVD ori de pe un stick USB 3.0. Dacă tot am amintit de porturile USB atunci trebuie să vă spun că are 4 la număr, din care două sunt 2.0 și tot atâtea sunt 3.0.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, performanțele ok, portabilitatea decentă și că nu costă prea mult.
Contra achiziției ar fi lipsa SSD și a ecranului 4K.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine, să funcționeze fără reproșuri ori să nu coste prea mult atunci îți recomand modelul acesta. Evident că dacă vrei mai mulți RAMi atunci poți pune până la un maxim de 8GB.
Din clipul de alături cred că puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model. Puteți observa că cei de la Acer au avansat foarte mult pe partea de design… oarecum copiind câte ceva de la Asus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu