≡ Meniu

Acer Aspire E5-771G-54GZ, desktop replacement de 17 inci

În cazul în care te interesează un laptop puternic cu ecran de 17 inci și cu procesor i5 atunci ar trebuie să te uiți la modelul Acer Aspire E5-771G-54GZ. Acesta e unul dotat cu tehnică de generație nouă printre care aș aminti placă video GeForce 840M, baterie Li-Polymer, porturi USB 3.0 și procesor Broadwell (una dintre cele mai noi arhitecturi de procesoare de la Intel).

Nu aș putea spune că are un cost de achiziție prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se va comporta fără reproșuri în orice situație. Nu vine cu Windows, dar are preinstalat Linux așa încât să-ți poți face treaba cu el din prima.

Acer Aspire E5-771G-54GZ, desktop replacement de 17 inci

Procesorul din dotarea acestui model e unul i5 5200U cu două nuclee care scoate 3501 puncte la benchmark, dar nu performanța e punctul forte al procesorului de față, ci autonomia. Pentru ca totul să ruleze fără sacadări vine cu 4 giga memorie RAM, iar dacă vreți mai mult atunci puteți adăuga deoarece vine cu un slot liber.
Puteți să conectați la acest aparat un monitor întrucât vine cu VGA și HDMI.
Bateria e una cu 4 celule, dar să nu vă așteptați la miracole întrucât aceasta nu va ține mai mult de 3 ore… maxim.
Este realizat din materiale de calitate, mai precis carcasa sa e una făcută din plastic. În acest fel se obține o greutate de 3 kilograme care nu e mare, dar nici mică.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul nu prea mare, că vine cu mulți RAMi și că are un hard încăpător de 1TB.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu SSD, că nu are ecran Full HD și că are unitate optică. Unitatea DVD are o utilitate vagă în ziua de azi când poți să-ți descarci totul de pe net.

Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și ce puteți face cu el. Evident că nu arată precum un ultrabook, dar e un laptop robust în care vă puteți baza dacă trebuie să faceți lucruri complicate pe el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu