≡ Meniu

Acer Aspire E5-771G-54Z3, model de 17 inci cu i5-5200U

Acer Aspire E5-771G-54Z3 e un laptop destinat sarcinilor multimedia întrucât vine cu placă video dedicată și un procesor i5-5200U. E bazat în jurul tehnologiei Broadwell, însă nu are wireless ac. Placa video din dotare e un GeForce 820M cu suport Optimus, iar din această cauză bateria ține vreo 4 ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se va comporta fără vreun reproș când vine vorba despre jocuri ori redarea filmelor Blu-ray. Dacă te interesează cum arată atunci din poza de alături îți poți face mai bine o părere, iar din clipul de la final se poate observa o despachetare.

Acer Aspire E5-771G-54Z3, model de 17 inci cu i5-5200U

Ecranul acestui aparat e unul de 17,3 inci cu rezoluție 1600×900 pixeli (HD+), iar din această cauză o să poți urmări filme HD la calitate ok. Filmele Blu-ray pot și ele să fie văzute bine pe aparat ori pe un ecran extern cum ar fi cel al unui HDTV.
Ecranul e unul caracteristic laptopurilor multimedia, adică e unul glare așa încât imaginile să fie cât mai clare.
Pe partea de memorie vine cu un hard de 1TB, iar memoria RAM e una de 4 giga (poți pune până la 8GB).
Din păcate pe partea software nu vine cu Windows și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, că are o portabilitate ok (greutatea e de 3 kilograme, iar bateria ține vreo 4 ore depinzând de ce faceți cu laptopul), mulțimea de porturi (4 USB-uri, HDMI, LAN etc), că are un ecran mare etc.
Contra ar fi că nu are wi-fi ac și că nu are ecran 4K.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat pe post de desktop replacement și care să aibă o baterie care să țină decent atunci acest E5-771G-54Z3 ar fi recomandarea mea.
Poate fi utilizat și în scopuri business deoarece are unitate optică DVD care te va ajuta să instalezi diferite programe ori certificate care sunt livrate doar pe CD/DVD.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu