≡ Meniu

Acer Aspire E5-771G-57Q2, laptop de 17 inci cu placă video dedicată

Laptopul Acer Aspire E5-771G-57Q2 e ceva mai mare decât restul deoarece are un ecran de 17 inci de tip HD+. Se poate observa din poza de jos sau din clipul de la final că e mai lat și că are acel „G” în nume (vine de la gaming). Poate fi folosit pentru redarea de jocuri dar nu e cel mai bun laptop de gaming. Depinde și de preferințele fiecăruia și ecranul e doar HD+, deci veți putea seta destule detalii.

Alternativele sunt laptopurile cu configurații office ori cu ecran de 15 inci dacă vreți portabilitate ori ceva mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-771G-57Q2, laptop de 17 inci cu placă video dedicată

Procesorul său e unul Core i5-4210U care are un consum redus de resurse, motiv pentru care o baterie de 4 celule oferă o autonomie bună.Placa video nu e una foarte performantă și mă refer la cea integrată – Intel HD Graphics 4400. Seria Broadwell e ultima și aduce ceva îmbunătățiri, poate că performanțele nu sunt cu mult peste cea precedentă, dar și eficiența energetică e importantă.

Consider că are destul spațiu de stocare – 1TB, memorie de 4GB RAM și o placă video ca GeForce 840M. Nu e o placă video GTX însă dacă era, autonomia de lucru era pe jumătate (performanțele ridicate aduc după sine și un consum ceva mai ridicat). Pe partea de dotări are: unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, card reader, HDMI, USBuri 2.0, USB 3.0, VGA etc. Ca și comunicații are tehnologie bluetooth și WiFi. Sistemul de operare e Linux iar Windows 8.1 ar fi recomandarea mea (64 de biți recunoaște toată memoria RAM și nu o limitează).

Plusuri: are placă video performantă, arată bine cu această combinație argintiu-negru, tehnologie bluetooth, USBuri destule și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-771G-57Q2 poate fi un înlocuitor pentru actualul laptop sau PC deoarece e mai performant și chiar mai mare. Nu cred că mai există multe desktopuri care ar fi mai ieftine decât acesta deoarece trebuie luat în calcul și monitorul. Poate că un ecran de 17 inci nu e mare dar pentru uz office, e suficient. Din numele său reiese atât seria cât și diagonala ecranului, iar restul specificațiilor trebuie să le descoperiți chiar voi :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu