≡ Meniu

Acer Aspire E5-771G-715M, laptop cu GeForce 840M

Acer Aspire E5-771G-715M e un laptop de gaming cu procesor i7-5500U și placă video GeForce 840M. Ecranul de 17 inci cu rezoluție HD+ e unul destul de bun și la filme, iar în cazul în care dorești să te uiți la filme calitate Full HD poți face și acest lucru.
Nu vine cu Windows, dar are Linux instalat, iar dacă vreți să instalați altceva atunci vă recomand să utilizați unitatea optică din dotare ori portul USB 3.0.

Nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un dispozitiv care poate fi utilizat cu succes la diferite sarcini cum ar fi vizionat filme, jocuri și editări.

Acer Aspire E5-771G-715M, laptop cu GeForce 840M

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu un procesor dual core i7 5500u, cu cip grafic GeForce 840M care are memorie dedicată și cu hardul foarte încăpător de 1000 de giga.
Memoria RAM e una de 4GB, iar dacă aveți nevoie de mai mult atunci puteți pune pe încă un slot. În opinia mea nu e nevoie să instalați mai mulți RAMi deoarece 4 giga sunt suficienți.
Era foarte bine dacă venea cu Windows, dar nu-i rău nici așa deoarece Linux e un OS gratis și tot mai ușor de folosit.
Bateria care e una cu 4 celule ține destul de mult deoarece laptopul e unul cu tehnologie Optimus care presupune că placa video grafică e activă doar atunci când e nevoie de ea, iar în rest funcționează cea Intel HD.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că vine de la un brand renumit, fiabilitatea peste măsură și că are componente performante.
Contra ar fi că nu are ecran cu rezoluție Full HD și procesor cu 4 nuclee. Un alt lucru care mi-ar fi plăcut să-l aibă e placa wireless ac (acele plăci cu două benzi).

Deci, dacă te interesează un model care nu doar să arate bine, ci care să fie și practic atunci acest E5-771G-715M ar fi recomandarea mea.
În clipul de alături e prezentat acest laptop și cred că poți observa că arată foarte bine. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu