≡ Meniu

Acer Aspire E5-772G-30FQ, laptop cu ecran mare

Acer Aspire E5-772G-30FQ nu e un laptop clasic ci unul mai deosebit, motiv pentru care nu văd de ce nu-l achiziționați. Din poza de jos se poate observa că e destul de mare și, în general, laptopurile mari oferă componente mai bune. Dacă vă plac filmele și nu aveți un desktop cu monitor mare, ci doar un televizor, se poate folosi acel port HDMI pentru a conecta laptopul (adică să-l folosiți ca media player). Toate laptopurile au ieșire video decente însă cele mai populare sunt HDMI și VGA (depinde de calitatea video dorită).

Dacă un laptop ca și acesta nu e suficient de bun atunci vă recomand un laptop cu Core i5 sau char Core i7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-772G-30FQ, laptop cu ecran mare

Configurația sa e una decentă deoarece e multimedia dar poate fi folosit și ca un laptop oarecare. Nu e o configurație office pentru că are acea placă video dedicată iar procesorul e performant. Ecranul e corespunzător pentru dimensiunile sale, adică are imagine HD+. Noile procesoare au un consum redus dar s-a redus și din performanțe, de aceea vă recomand laptopurile cu componente noi. Există laptopuri de gaming care au componente similare cu cel de pe desktopuri, însă prețurile nu sunt chiar așa de atractive.

O memorie RAM de 4 GB e de ajuns pentru cei care nu prea se joacă. Pe lângă placa video Intel, laptopul are și o placă video GeForce 940M.

Pe partea de comunicații are tehnologie WiFi ac, bluetooth și port LAN. E dotat cu o baterie bună și nu trebuie să fie foarte mare deoarece componentele devin tot mai eficiente. Are linux preinstalat, dar eu recomand Windows 10 pe acesta și se poate pune acel sistem fie de pe un DVD fie cu o memorie USB 3.0 (depinde cum setați în BIOS).

Plusuri: are WiFi ac, ecran mare, configurație performant, arată bine și autonomia de lucru e satisfăcătoare.
Minusuri: nu are ecran 1080p.

Acer Aspire E5-772G-30FQ nu e singurul laptop cu ecran de 17 inci iar acest detaliu reiese din numele său. Arată bine chiar și pe negru, chiar dacă laptopul de sus e pe gri (cel din poza de sus).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu