≡ Meniu

Acer Aspire ES1-111-C4S8, laptop de 11 inci

Acer Aspire ES1-111-C4S8 e un laptop ceva mai mic decât restul și poate fi observat din denumirea seriei. În general, laptopurile de 15 inci aduc ceva mai multe porturi dar și procesorul e mai bun. Procesoarele mai performante au un consum mai mare de energie, de aceea e nevoie de o baterie mare. Noile generații de procesoare au un consum mic de energie și deci autonomia e mai mare comparativ cu configurațiile vechi. Adică, o baterie de 3-4 celule poate oferi autonomie cât una de 6 celule.

Alternative sunt destule dar nu și de 11 inci, majoritatea producătorilor preferă cele 15 inci. Majoritatea laptopurilor de pe piață sunt cu imagine HD de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-111-C4S8, laptop de 11 inci

Procesorul Dual Core e unul din seria Celeron și placa video e cea integrată – Intel HD. La unele procesoare, acea placă video poate să difere în funcție de seria procesorului. Ecranul LED are o protecție non-glare cu imagine 1366 cu 768 pixeli. Cu 2GB de RAM puteți rula chiar și aplicații, filme etc. Puteți viziona conținut media până la calitate 720p și laptopul poate stoca destul de multe filme.

Dotările sale sunt următoarele: cameră web HD, tehnologie audio High Definition, port LAN, două USBuri 2.0, un port USB 3.0 etc. Tehnologiile wireless sunt puține dar sunt cele clasice: WiFi și bluetooth. Deci se poate pune un mouse wireless (sau chiar și căști) și bluetooth-ul a devenit cam standard (e prezent mai pe toate laptopurile). Are preinstalat Windows 8.1 care e o versiune nouă și care îi va evidenția mai bine performanțele. Chiar dacă bateria are doar 3 celule, autonomia oferită e de maxim 5 ore și se datorează în mare parte configurației (procesorul are un consum redus).

Plusuri: e o alegere bină pentru cei care vor portabilitate dar și eficiență, autonomie bună, fiabilitate ridicată, are doar 1.3 kg etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire ES1-111-C4S8 e perfect pentru cei care vor să-l folosească acasă sau la școală. Poate că nu e cel mai performant laptop dar cu siguranță are cele mai noi componente. Laptopurile ca și acesta au cam aceleași componente dar poate din generații diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu