≡ Meniu

Acer Aspire ES1-131-C273, laptop la preț redus

Laptopul Acer Aspire ES1-131-C273 nu e unul uzual adică nu are un ecran de 15 inci. Există laptopuri de 17 inci care au configurații superioare și care sunt chiar mai grele, deci nu le recomand celor care călătoresc. Acesta e destul de mic și poate fi util la școală, la lucru ori când ieșiri în oraș. Un laptop cu greutate de 1.2 kg chiar e ușor de transportat și e compact. Nu aș pune alt sistem de operare pe acesta deoarece configurația e limitată.

Alternativele sale sunt destul de multe deoarece există și tablete de 10 inci cu alte sisteme de operare și configurațiile sunt apropiate ca performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-131-C273, laptop la preț redus

Procesorul acestui model e unul cu patru nuclee dar e un Celeron N3050. Ecranul de 11.6 inci are o imagine de tip HD iar calitatea imaginii e dată și de conținutul pe care îl redați. Un film 720p se vede excelent pe acesta și prin ieșire HDMI se poate conecta un monitor mai mare. restul componentelor sunt decente, adică are 2GB RAM și 32 GB spațiu intern. Nu prea e mult spațiu pentru fișiere media dar pentru programe consider că e destul.

Dotările sale sunt multe: baterie de 3 celule, securizare Kensington, touchpad cu gesturi și WiFi. Acestea sunt o parte din dotările sale dar mai sunt și altele care le știți de pe alte laptopuri. Cu toate acestea, acest laptop poate fi consider un media player portabil (se poate conecta un televizor sau monitor pentru o calitate mai bună). Nu are unitate DVD dar nici laptopurile de 13 inci nu au acea unitate optică.

Plusuri: tehnologie WiFi ac, baterie eficientă, greutate redusă, USB 3.0, Windows 8.1 etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire ES1-131-C273 nu are un hard disk dar se poate conecta unul extern iar memoria flash e mult mai rapidă (e ca un SSD). Clipul de jos e cu un laptop similar și cred că vă veți face o idee bună despre el. Cam toate arată la fel (din această serie), doar unele componente pot să difere, de aceea și prețurile sunt destul de apropiate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu