≡ Meniu

Acer Aspire ES1-131-C452, laptop cu ecran de 11.6 inci

Acer Aspire ES1-131-C452 e un laptop pentru sarcini ușoare care poate fi o alternativă la o tabletă. Nu oferă prea mult spațiu de stocare dar se poate conecta un hard disk extern deoarece laptopul are un port USB 3.0. Dacă nu vă permiteți un laptop clasic acesta e o alegere accesibilă și componentele sunt corespunzătoare bugetului. Se mai poate spune că are un preț corect iar într-un buget similar puteți lua un laptop clasic dar fără Windows. Depinde de ce aveți nevoie și cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un model.

Alternativele sunt destul de multe deoarece puteți lua în calcul și un laptop mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-131-C452, laptop cu ecran de 11.6 inci

Configurația sa sugerează că e un laptop conceput pentru navigare web, aplicații și redare media. Procesorul său e unul destul de bun deoarece are două nuclee dar există serii chiar și cu patru nuclee. E un Intel Celeron N3050 care e destul de popular pe laptopurile ieftine. Are un singur slot pentru memoria RAM și pe el e instalată o memorie de 2GB. Sistemul nu consumă foarte mult astfel că mai rămâne suficient și pentru aplicații. Spațiul intern e de ajuns pentru sistem și aplicații, dar fișierele media le-aș stoca pe un hard disk extern.

Spre deosebire de multe alte laptopuri acesta e mai compact, motiv pentru care nu are multe USB-uri, unitate DVD sau tastatură numerică. Totuși, ultimele două dotări mi se par destul de inutile deoarece nu prea mai se folosesc. Acea autonomie de 5 ore și jumătate e doar în mod economic și scade dacă folosiți tehnologii wireless, solicitați configurația sau alegeți o luminozitate mare.

Plusuri: greutate redusă, arată bine, ecran HD, Windows 10 preinstalat, autonomie de lucru generoasă.
Minusuri: nu are mult spațiu intern.

Acer Aspire ES1-131-C452 e o alegere foarte bună pentru cei care vor un laptop compact dar nu o tabletă. Pentru uz office, acea tastatură mi se pare mai utilă decât un digitală (pe ecran) și touchpadul poate fi de folos atunci când nu puteți folosi un mouse. Totuși, pentru acasă eu aș recomanda un mouse datorită preciziei și există modele chiar wireless (poate fi luat în considerare cât timp laptopul are bluetooth).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu