≡ Meniu

Acer Aspire ES1-131-C94W, laptop roșu de 11.6 inci

Acer Aspire ES1-131-C94W nu e chiar așa de mare dar nici mic, depinde pentru ce vreți să-l folosiți. O l-aș lua pe acesta doar dacă aș avea un desktop sau un laptop mai mare. Nu puteți lucra foarte bine pe un laptop mic deoarece spațiul de lucru nu e foarte mare. Configurația sa e una de tip office și e evident că performanțe sale nu sunt prea mari. Un model de tip multimedia are placă video dedicată și un procesor Core i3 sau mai bun. E disponibil pe roșu sau chiar pe negru, iar prețurile sunt destul de apropiate.

Dacă vi se pare scump atunci o tabletă ar fi mai bună pentru voi, sau din contră, poate un laptop mai performant care costă mai mult e mai eficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-131-C94W, laptop roșu de 11.6 inci

Are componente hardware bune ținând cont de buget: Quad Core N3150, 2GB RAM, Intel HD Graphics și 32GB spațiu. Ecranul său nu e foarte mare dar calitatea e pe măsură – HD. Alte laptopuri au un ecran diferit dar rezoluția se menține până la diagonala de 15 inci. Dotările unui laptop mai mic sunt restrânse dar sunt relativ același. Nu putea să aibă tastatură numerică, unitate DVD, multe porturi USB și altele.

Bateria de 3 celule pare mică dar la o așa configurație chiar oferă o autonomei bună – peste 5 ore. Aceasta depinde de consumul configurației, adică de cât de solicitată e și de opțiunile alese. Are Windows 8.1 iar dacă nu venea, trebuia să instalați acest sistem de operare de pe stick ori de pe un mediu de stocare extern (HDD).

Plusuri: arată destul de bine, are Windows 8.1, ușor, fiabil și autonomie mare.
Minusuri: nu are mult spațiu de stocare.

Acer Aspire ES1-131-C94W nu impresionează prea mult dar nu puteți avea pretenții de la un așa buget. Clipul de jos e cu o variantă similar și chiar dacă culoarea diferă, componentele nu pot să difere cu mult. Pentru un buget puțin mai mare, puteți avea un laptop cu ecran de 15 inci, iar componentele sunt altele (un hard generos, 4GB RAM etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu