≡ Meniu

Acer Aspire ES1-311-C0EB, model cu Celeron N2940

Acer Aspire ES1-311-C0EB e un laptop destinat celora care vor o soluție portabilă cu un procesor puternic și Windows preinstalat. O să ziceți că procesorul Celeron e unul slab, dar aici am să vă contrazic deoarece modelul Celeron N2940 quad core e mai puternic decât un Pentium B950 deoarece scoate 1848 puncte la benchmark. Acest model de procesor are ceva similar Turbo Boost numit Speedstep, iar această tehnologie urcă frecvența de la 1830 Mhz la 2250 Mhz.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. Având port HDMI o să poți să-l conectezi la un televizor pentru a vedea filme, dar nu trebuie să uiți să selectezi PC la portul HDMI de la TV deoarece în caz contrat nu o să ai o imagine prea clară pe TV.

Acer Aspire ES1-311-C0EB, model cu Celeron N2940

Specificațiile modelului acesta sunt ok deoarece vine cu procesor Celeron quad core model N2940, cip grafic Intel HD (Bay Trail) și o baterie care ține 5 ore, în ciuda faptului că e de doar 3 celule. Memorie RAM e de 4GB, iar hardul e unul de 500 de giga. Datorită capacității mari de memorie RAM acest laptop e unul foarte stabil și care nu se blochează.
Pe partea soft vine cu Windows 8.1, iar dacă vă interesează să instalați Windows 7 atunci vă recomand să rămâneți cu 8.1 deoarece producătorul furnizează drivere doar pentru cel mai nou OS de la MS.
Portabilitatea e excelentă datorită ecranului de 13,3 inci și a bateriei care ține vreo 5 ore (acum că e vorba de stand by asta e altă poveste).

Avantajele cumpărării unui notebook PC precum acesta ar fi prețul de achiziție foarte mic, că arată bine și că are o portabilitate ridicată. Îi lipsesc tastatura numerică și unitatea optică, dar acest lucru e unul numai de bine deoarece în acest fel scăpăm de lucruri inutile.
La prețul pe care-l dăm pe calculator nu pot să spun că ar avea vreun dezavantaj.

Deci, dacă vrei un laptop care să arate bine și care să poată fi cărat cu ușurință grație faptului că are o greutate mică de circa 1,6 kilograme îți recomand acest model.
Din clipul de alături poți vedea cum se prezintă acest mic laptop cu performanțe mai mult decât ok.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu