≡ Meniu

Acer Aspire ES1-311-C6BX, laptop cu Celeron N2940 și Linux

Pentru cei în căutarea unui laptop office care să poată fi utilizat pentru filme și net recomand modelul Acer Aspire ES1-311-C6BX. Acesta nu doar arată bine, ci se recomandă prin faptul că are o portabilitate ridicată întrucât greutatea e una de 1,6 kilograme, iar bateria ține vreo 6-7 ore (conform producătorului).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se va descurca formidabil în orice situație. Vizual se prezintă destul de bine, lucru sesizabil de alături și din clipul de la final.

Acer Aspire ES1-311-C6BX, laptop cu Celeron N2940 și Linux

Pe partea de specificații acest model e unul care are procesor Celeron N2940 (quad core), 4GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. Cu aceste caracteristici vei putea vedea filme HD fără sacadări ori pierderi de detalii.
Ecranul din dotare e unul de 13,3 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar faptul că e anti-glare te va ajuta foarte mult în a sta cât mai mult în fața lui fără a-ți strica ochii.
Placa de rețea wireless nu e una ac, dar e bine și așa fiind una wireless N. Cea LAN e 10/100, deci numai bună pentru net 100 Mbit.
Pe partea software nu vine cu Windows, dar are Linux. De aceea eu vă recomand să instalați Windows 10 64 bit de pe un stick USB.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine cu o portabilitate excelentă, că nu costă prea mult și că vine cu multe porturi.
Contra ar fi că nu are unitate optică. Acest lucru nu e un dezavantaj major deoarece sistemul de operare poate fi instalat și de pe un stick USB 3.0.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat pentru sarcini office atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate fi considerat ca fiind o alternativă low cost la un laptop Apple, având un preț mult inferior, dar oferind cam același lucru.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Poți vedea că e o îmbinație perfectă între un laptop și un ultrabook.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }

Lasă un comentariu