≡ Meniu

Acer Aspire ES1-411-C8LS, laptop cu Celeron N2840

Acer Aspire ES1-411-C8LS e unul dintre multele laptopuri cu configurație Low-End dar nu mai e cum erau cele cu Intel Atom, Intel Bay Trail M e mult superioară acelei serii. Toate procesoarele ce vor urma vor fi mai performante și sistemele de operare nu cer mai multe resurse. Pentru o pornire mai rapidă a aplicațiilor se poate pune un SSD, dar nu e cazul aici. Eu aș pune un SSD pe un laptop ceva mai bun deoarece performanțele depind de toate componentele, nu doar de una.

Alternativele sunt variantele cu procesoare Intel mai scumpe și poate chiar cu placă video dedicată (dacă vă plac jocuri 3D). Oricum, un laptop nu este superior unul desktop dacă e să luăm în calcul același buget, dar nu mai e nevoie de periferice sau monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-411-C8LS, laptop cu Celeron N2840

Procesorul său e unul Quad Core model N2840 de 1.8 GHz iar restul configurației e cu: 2GB RAM, hard de 500GB și placă video Intel. E evident că e vorba de un laptop office care nu poate fi folosit pentru redare de jocuri 3D. Oricum, e nevoie și de un procesor ceva mai bun și numărul de nuclee e irelevant.

Ecranul acestui laptop e unul cu diagonală de 14 inci și imaginea e una HD. E dotat cu baterie de 4 celule, cameră web performantă, card reader, USB 2.0, LAN, ieșire audio, HDMI. Are chiar și dotări speciale și mă refer la: Kensington, bluetooth, USB 3.0 etc. Observ că are îi lipsește unitatea DVD. Windows 8.1 e alegerea corectă pentru cei care au un laptop nou deoarece drivere nu sunt compatibile cu versiuni vechi de Windows. Un sistem de operare îi va evidenția ceva mai bine performanțele.

Plusuri: configurație decentă, arată bine, are doar 1.9 kg, autonomie de lucru bună și bluetooth.
Minusuri: nu are decât 2GB RAM.

Acer Aspire ES1-411-C8LS face parte dintr-o serie nouă și se poate observa din numele său dar și din ce e pe piață. Jos am pus o prezentare cu un laptop similar pentru că din poza de sus nu prea vă puteți face o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu