≡ Meniu

Acer Aspire ES1-411-P7B1, laptop de 14 inci cu Pentium N3540

Laptopul Acer Aspire ES1-411-P7B1 e unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață în condițiile în care vine cu ecran de 14 inci, procesor Pentium, 2GB memorie RAM și Windows 8.1. Era bine dacă avea 4GB memorie RAM, dar e bine și așa… în cazul în care nu folosiți laptopul la treburi prea complicate.
Acest notebook e unul pentru persoanele în căutarea a ceva cu portabilitate mare și performanțe ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de culoare neagră care are multiple porturi, dar nu are unitate optică. Lipsa unității optice nu e o problemă deoarece dacă la un moment dat o să vreți să-i instalați alt OS atunci o puteți face de pe un stick USB 3.0. Dacă ești deranjat de faptul că are doar 2GB RAM atunci îți pot recomanda modelul Asus X451MAV-VX285B care are 4GB.

Acer Aspire ES1-411-P7B1, laptop de 14 inci cu Pentium N3540

Procesorul acestui laptop e un Pentium N3540 quad core care e unul foarte rapid, iar placa video e o Intel HD capabilă de a reda filme HD. Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model e unul dotat cu un hard de 500 de giga care e foarte încăpător.
Pe partea de sistem de operare acesta vine cu Windows 8.1, lucru util în condițiile în care nu vine cu unitate DVD. (Cum am menționat mai sus, instalarea unui nou OS se poate face de pe un stick ori de pe o unitate externă.)

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că are OS, portabilitatea (bateria ține de la 2 ore în sus) și că vine de la un brand ok.
Contra achiziției ar fi că nu are mai mulți RAMi. Din păcate nici nu puteți pune mai mulți deoarece e limitat la doar un slot care suportă doar 2GB.

De final pot spune că acest model e unul office la un preț acceptabil. E recomandarea mea dacă vreți ceva pentru intrat pe net, editat documente și văzut filme.
Alături e un clip din care poți vedea mai bine cum se prezintă acest model. Poți observa că se prezintă bine ca design deoarece arată foarte sobru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu