≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C04G, laptop cu Intel Bay Trail M

Dacă sunteți în căutarea unui laptop ieftin și nu vreți să mai pierdeți timp și bani să instalați Windows 8.1 pe el, Acer Aspire ES1-512-C04G are deja Windows preinstalat și nu e cu mult mai scump decât unul fără. Nu sunt multe laptopuri cu Windows, deoarece românul preferă să și-l instaleze el :). Acuma nu mai sunt laptopuri care să ruleze cu sistemele de operare vechi deoarece producătorii nu mai oferă drivere pentru vechile sisteme de operare iar cu un system update (actualizare sistem), vă sunt instalate drivere generale (care nu le recomand).

Dacă un desktop pare a fi demodat deoarece e mare ocupă spațiu și e nevoie și de un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-512-C04G, laptop cu Intel Bay Trail M

Procesorul Intel Celeron N2840 de 2.1 GHz are o placă video Intel HD Graphics care e bună pentru redare video dar și pentru uz office. Pentru jocuri aveți nevoie de plăci video dedicate care au memorie video proprie. Imaginea oferită de ecranul de 15 inci e una 768p și deci se pot viziona filme HD. Pe partea de memorie are o plăcuță de 4GB RAM iar hardul e de 500GB. Dacă nu vă place hardul, poate fi schimbat ori alegeți unul extern cu interfață USB 3.0.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, card reader, microfon integrat, VGA, HDMI, USB 3.0, două USBuri 2.0 și baterie de 3 celule. Pe partea de comunicații are tehnologie WiFi și bluetooth. Unele laptopuri aduc și WiFi ac, tehnologie care reprezintă viitorul deoarece viteza de transfer e maximă (doar dacă alegeți și un router compatibil). Are securizare Kensington care vă permite să legați laptopul de un eventual birou (ideal dacă îl folosiți la locul de muncă sau la școală).

Plusuri: are un design elegant, Windows 8.1 preinstalat, nu are DVD, port USB 3.0, difuzoare stereo etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Multe laptopuri ieftine nu oferă Windows preinstalat, iar în final trebuie să-l instalați. Acer Aspire ES1-512-C04G e o soluție practică chiar dacă oferă performanțe ridicate. Prețurile sunt corecte, în general, iar un laptop performant e și scump. Jos e o prezentare video a unui laptop similar doar că acele nu are tastatură numerică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu