≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C0BA, notebook negru cu Celeron

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C0BA e unul numai bun pentru cineva care stă pe rețele de socializare ori are nevoie de un laptop cu o baterie care să țină mult (cei de la Acer spun că bateria sa ține vreo 7 ore în condițiile în care acesta are doar 3 celule).
Pentru a putea intra din prima pe net acest model are Linux preinstalat, iar deoarece are unitate DVD poți instala rapid alt OS cum ar fi Windows 8.1.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Acesta-i așa de mic deoarece are procesor Celeron N2840, iar wireless-ul e N. Să nu mă înțelegeți greșit deoarece e un laptop numai bun pentru cei care doar stau pe net… nici nu e nevoie de mai mult.

Acer Aspire ES1-512-C0BA, notebook negru cu Celeron

Procesorul din dotare e un Celeron N2840 de tip dual core (scoate 1003 puncte la benchmark), placa video e o Intel HD, iar memoria RAM e de 4GB. Nu poți adăuga mai mulți RAMi deoarece are doar un slot de memorie, iar dacă te preocupă acest lucru ar trebui știut că nu ai nevoie mai mult de 4 giga.
Pentru stocarea diferitelor fișiere aveți la dispoziție hardul de 500 de giga.
Poate fi utilizat pentru a vorbi pe Skype deoarece are un webcam destul de clar. Dacă nu merge atunci probabil că va trebui să instalezi driverele de pe site-ul celor de la Acer.

Păreri pro achiziția unui astfel de laptop ar fi costul de achiziție mic, că are 4GB memorie RAM (dacă avea doar 2 atunci nu l-aș fi recomandat), hardul de capacitate mare și ecranul de 15 inci care-i clar.
Contra achiziției ar putea fi lipsa wi-fi ac și că nu are procesor quad core (un Celeron cu patru nuclee ar fi furnizat mai multă putere de procesare).

Deci, dacă vrei un laptop care să te ajute la școală ori acasă pentru a face referate or ia intrat pe net atunci acest ES1 ar fi recomandarea mea. Evident că există modele mai puternice, dar niciunul la un preț așa de mic.
Sunt multe de spus despre acest notebook, dar las clipul de alături să te lămurească.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu