≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C0YB, laptop cu Celeron N2930

Acer Aspire ES1-512-C0YB e unul dintre laptopurile numai bune pentru cei care vor o soluție office. Procesorul Celeron N2930 e echivalentul unui Pentium B950 și de aceea e un model bun la filme cât și la editări de documente. Venind cu sistem de operare Windows 8.1 acesta ar fi un alt motiv pentru care cineva ar cumpăra așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci care se va comporta fără reproșuri în orice tip de sarcină. De aceea eu zic că laptopul ES1-512 face parte din categoria office.

Acer Aspire ES1-512-C0YB, laptop cu Celeron N2930

Multă lume poate ar zice că nu e un laptop prea calumea deoarece vine cu procesor Celeron, însă după cum am zis mai sus acest procesor e unul echivalent Pentium datorită celor 4 nuclee. Iar, acest procesor are și cip grafic Intel HD integrat așa încât să aibă un consum redus de curent.
Cred că v-ați dat seama că nu are unitate optică, iar eu salut acest pas deoarece pe mine chiar nu mă ajută la nimic. Eu recomand ca instalarea unui alt OS să se facă de pe o memorie USB 3.0. Însă, acest model vine cu Windows 8.1 și de aceea nu trebuie să instalați ceva pe el.

Lucruri pozitive la modelul acesta ar fi costul de achiziție foarte mic (în banii care-i dai pe el e inclus și sistemul de operare, iar asta e un lucru foarte bun), vine cu 4GB memorie RAM, hardul e unul încăpător și vine cu port USB 3.0.
Din păcate nu vine cu placă video care să aibă memorie dedicată, iar placa wireless nu are suport ac.

Deci, dacă te interesează un laptop care să aibă un preț mic și care să se descurce formidabil în orice sarcină atunci acest Acer ar fi o recomandare din partea mea. Și repet faptul că nu trebuie să te preocupe că vine cu Celeron deoarece această nouă generație de “Celeroane” e mult mai performantă decât ce aveam în trecut.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere legată de acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu