≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C116, laptop subțire și funcțional

Acer Aspire ES1-512-C116 face parte din seria ES1 care e disponibile în versiunile diferite, însă laptopul de jos e cel cu ecran mai mare – 15 inci. Nu cred că ar trebui să alegeți un laptop mai mic dacă vreți să aveți un ecran mare care oferă un spațiu de lucru decent. Laptopurile mici sunt mai portabile dar nu cu mult. Dacă vă interesează portabilitatea, atunci o tabletă cu Windows ar fi perfectă iar ele nu mai sunt așa de scumpe ca și la început. Au devenit cam la fel de accesibile ca și cele cu Android.

Alternativele perfecte la acest laptop sunt laptopurile fără Windows cu componente ceva mai performante, însă într-un final tot trebuie să instalați Windows. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-512-C116, laptop subțire și funcțional

Procesorul Intel Celeron N2940 e un Quad Core decent cu placă video Intel HD Graphics. Deci placa video e cea clasică și nu o recomand pentru jocuri în special că procesorul e unul Bay Trail M. Pe acesta puteți viziona filme 720p deoarece are un ecran cu imagine 768p, iar diagonala e de 15 inci. Pe partea de memorie, 4GB RAM e destul și e la o frecvență de 1600MHz. Astfel de laptopuri nu suportă mai multă memorie, dar nici nu iar mări performanțele.

Cel mai des folosit upgrade e SSD-ul, astfel laptopul va porni rapid (la fel și în cazul aplicațiilor).

Porturile sale sunt următoarele: USB 3.0, USBuri 2.0, LAN, HDMI, slot pentru card, VGA și mai câteva. Greutatea laptopului e de 2.4 kg dar cred că putea fi mai ușor având în vedere că nu are DVD, o baterie mare și e subțire. Are cel mai bun sistem de operare și nu recomand altul, deoarece o versiune mai veche sau pe 32 de biți i-ar reduce performanțele.

Plusuri: are un preț atractiv, un design modern, Windows 8.1 preinstalat, bluetooth, USB 3.0 și procesor eficient.
Minusuri: cred că puteau să-l facă și mai ușor.

Acer Aspire ES1-512-C116 arată bine de aceea am și pus clipul de jos, din care se poate observa că arată la fel și cel de sus, doar că e o variantă fără tastatură numerică (dotare care nu prea-i văd rostul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu