≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C4SL, notebook cu Celeron Bay Trail-M

Acer Aspire ES1-512-C4SL e un laptop foarte puternic deoarece are un procesor Celeron N2940 echivalent unui procesor Pentium N3540 care poate fi găsit în laptopul E5-511-P86R, iar sistemul de operare cu care vine e Linux. Din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 8.1 de pe un stick USB 3.0.
Laptopul acesta se adresează celora care vor o soluție office pentru filme și intrat pe net. Chrome și alte programe vor rula excelent pe el deoarece memoria RAM permite acest lucru.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acest cost primim un laptop care are o bateria cu 3 celule care ține vreo două ore, iar sistemul de operare Linux e unul care te va ajuta să intri mai repede pe net.

Acer Aspire ES1-512-C4SL, notebook cu Celeron Bay Trail-M

Pe partea tehnică acest model vine Celeron N2940 (quad core), cip grafic Intel HD și memorie RAM 4GB. hardul e și el unul încăpător de 500 de giga, iar acest lucru te va ajuta să poți stoca multe filme pe el.
Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci, iar asta-l va face foarte bun pentru filme la calitate HD deoarece nu vei avea pierderi de detalii.
Legat de procesor trebuie să subliniez că e unul foarte capabil și chiar dacă crezi că e slab ți-am spus mai sus că e similar unui Pentium. 😉

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi prețul mic, că arată bine, performanțele ok și că are fiabilitate bună.
Contra achiziției ar fi că are o baterie cam mică – doar de 3 celule. Lipsa sistemului de operare ar fi un alt dezavantaj. Știu că are Linux, dar eu nu prea sunt fan Linux deoarece nu e prea productiv. M-aș fi așteptat să aibă wireless ac, dar trebuie să ne mulțumim cu wi-fi N care e și el destul de bun pentru internetul din acest moment.

De final pot spune că acest laptop e bun pentru școală ori facultă deoarece nu-ți trebuie mai mult pentru a te informa de pe net ori pentru a face referate. Multă lume se îndreaptă spre tablete, dar e cam greu să le utilizezi chiar dacă au o portabilitate mult mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu