≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C6VQ, laptop ieftin cu Intel Bay Trail M

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C6VQ e o alegere bună pentru cei care nu vor să se joace jocuri, dar e satisfăcător pentru navigare web, redare media și programe. Arată cam ca oricare alt ES1, dar s-ar putea să fie disponibile și variante pe alte culori. Oricum, pe negru mi se pare suficient de elegant și care e o culoare care se asortează cu orice. Din poza de jos sau chiar din clipul de la final, se poate observa cam cum arată acest model. Pare să fie mai portabil dar greutatea sa e de 2.4 kg care e puțin peste medie. Un laptop nou ar trebui să aibă cam 2.2 kg.

Alternative sunt modelele care oferă procesoare Intel din serii diferite, chiar mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-512-C6VQ, laptop ieftin cu Intel Bay Trail M

Configurația sa e un cu Celeron N2840 de 2160 MHz care e un procesor din segmentul inferior. Placa video integrată e una destul de interesantă. Ecranul său e unul de 15 inci care oferă o imagine decentă chiar și dacă e una HD. La un ecran așa de mic nu puteți avea pretenții mari și pentru vizionat conținut video 1080p un televizor/monitor mi se pare mai ok.

În rest are o memorie de 4GB RAM și hard de 500GB. Dotările unui laptop sunt relativ aceleași unitate DVD, difuzoare stereo, USB 3.0, două USB-uri 2.0, bluetooth, baterie de 3 celule etc. Majoritatea laptopurilor au baterii de 4 celule iar la acesta e și mai mică pentru că procesorul e unul mai eficient. Windows 8.1 e perfect pentru noile laptopurile deoarece oferă o interfață decentă și e recomandat să fie pe 64 de biți.

Plusuri: autonomie de lucru mare, design plăcut, decent pentru uz office, Windows 8.1, tehnologie bluetooth etc.
Minusuri: are 2.4 kg.

Acer Aspire ES1-512-C6VQ e un model al seriei ES1 dar există și altele care pot fi de folos pentru cei care vor ceva ieftin, eficient și fiabil. Din clipul de jos se poate observa cam cum arată dar și că poate reda unele jocuri. Eu nu aș recomanda jocurile 3D deoarece nu are decât acea placă video Intel. Sunt multe configurații dar cam toate au aceeași generație de procesoare și diferențele sunt mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu