≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C8HG, laptop foarte ieftin cu Intel Bay Trail M

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C8HG e alegerea corectă și dacă nu vă place, atunci alegeți altă seri ori alt brand. Acest producător oferă laptopuri ieftine pentru toți și cu siguranță veți găsi modelul care să vă placă. Designul e simplu și pe o singură culoare și chiar dacă are o bateriei mai mică, greutatea nu a fost afectată. Pentru a-l transporta mai ușor se poate opta pentru o geantă sau un rucsac. Lapotpuri de 13-14 inci sunt ceva mai ușoare dar nu cu mult – cca. 2 kg.

Dacă vi se pare prea scump atunci ar fi cazul să alegeți un alt tip de gadget, eventual o tabletă cu Windows 8.1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-512-C8HG, laptop foarte ieftin cu Intel Bay Trail M

Procesorul de tip Dual Core N2840 are o frecvență de 2.1 GHz iar placa video e cea clasică dar și dacă era mai bună tot pentru uz office e bună. Unii au încercat diverse jocuri la detalii minime dar calitatea detaliilor lasă de dori. Jocurile mai vechi cu cerințe hardware mici rulează decent. Ecranul de 15 inci e unul bun pentru a viziona un film 720p și chiar să editați. Poate fi conectat un monitor sau televizor deoarece are HDMI iar portul VGA nu-l prea recomand.

Pe partea de memorie RAM are 2GB de tip DDR3 și există modele din aceeași serie chiar și cu dublu. Hardul de 500 GB pare destul de încăpător iar unul ceva mai mare nu e necesar. Ca și dotări are: unitate optică DVD, card reader, USBuri, cameră web, WLAN, LAN, ieșire audio etc. Cu alte cuvinte, are dotările cunoscute iar bateria de 3 celule oferă o autonomie decentă (procesorul e unul cu consum redus).

Plusuri: preț foarte bun, arată decent, performanțe modice, autonomie mare pentru o baterie așa de mică etc.
Minusuri: are doar un slot pentru memoria RAM.

Acer Aspire ES1-512-C8HG e un gadget destul de bun și care merită încercat deoarece e nou și foarte ieftin. Nu prea sunt desktopuri care pot concura cu acesta dacă trebuie să luăm în calcul și un monitor. Ecranul unui laptop e destul de simplu pentru că laptopul a fost conceput pentru a fi folosit de la o distanță mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu