≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-C9SK, laptop elegant cu Bay Trail M

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C9SK arată foarte bine comparativ cu seriile precedente. Nu e un model colorat, ci unul pe negru. Parcă pe negru ar fi cea mai bună alegere și dacă nu vă place puteți alege altul. Oricum, cam toate aceste laptopuri sunt de tip office, adică sunt bune pentru navigare web, redare multimedia și altele. Am pus poza de jos pentru a vedea cam cum arată acesta, însă cel de jos nu are Windows 8.1, ci Linux. Cu siguranță, nu e cea mai bună soluție doar că sistemul de operare Linux rulează mai bine și nu are nevoie de antivirus.

Dacă nu vă place acest laptop, atunci puteți alege altul deoarece configurațiile pot diferi de la un laptop la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-512-C9SK, laptop elegant cu Bay Trail M

Acest procesor Intel N2840 de 2.1 GHz nu poate fi comparat cu unul din seria Haswell, de exemplu. Tehnologiile au un rol destul de important dar și placa video integrată e diferită. Indiferent de model, tot nu se compară cu o placă video dedicată. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine de 1366 cu 768 pixeli, iar iluminarea e cu LED pentru un contrast superior.

Restul configurației nu impresionează cu nimic deoarece multe laptopuri au 4GB de RAM și un hard de 500GB. Totuși, memoria RAM e la o frecvență ceva mai mare – 1600 MHz. Nu suportă upgrade-uri, dar îl locul acelui hard intern poate fi pus atul ori un SSD. Recomand să faceți un upgrade unui laptop cu procesor mai bun, gen Core i3/i5.

Plusuri: are un preț atractiv, design plăcut, greutate redusă, tehnologie wireless bluetooth (ideală pentru a conecta un mouse wireless), USB 3.0 etc.
Minusuri: are doar Linux care nu-l prea recomand deoarece nu mi se pare foarte util.

Acer Aspire ES1-512-C9SK arată destul de bine, motiv pentru care am pus și un clip în partea de jos. Nu e un laptop de gaming chiar dacă unii ar zice că e. Laptopurile care nu au unitate DVD trebuie să fie ușoare și instalarea sistemului de operare se poate face cu un stick USB (trebuie să schimbați Linuxul cu Windows 8.1).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu