≡ Meniu

Acer Aspire ES1-512-P6R9, model cu Pentium N3540 pe negru

Acer Aspire ES1-512-P6R9 e un notebook PC care se adresează celora care vor ceva ieftin și performant. Procesorul e piesa de rezistență a laptopului deoarece e vorba despre un Pentium quad core model N3540 cu cip grafic Intel HD. Aș putea spune că portabilitatea nu e punctul său forte întrucât bateria e una cu 3 celule, deci o să țină vreo 2-3 ore maxim.
E numai bune pentru sarcini office cum ar fi navigatul pe net, vizionat de filme și jocuri nu prea complicate.

Modelul acesta de ES-512 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care vine de la un producător de top. Dacă vrei ceva cu i3 atunci poți alege V3-371-34SQ.

Acer Aspire ES1-512-P6R9, model cu Pentium N3540 pe negru

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor Pentium, cu memorie RAM multă (4GB) și cu hard încăpător de 500 de giga.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar asta înseamnă că o să poți vedea totul la o calitate bună.
Pentru instalarea unui nou OS poți folosi unitatea optică din dotare ori un stick USB 3.0.
Deoarece e un laptop al anului 2015 m-aș fi așteptat să vine dotat cu wireless ac, ecran IPS și să aibă SSD, dar se pare că încă nu bagă așa ceva în laptopurile „de serie”.

Pro achiziția ar fi costul mic, că arată bine, că e performant, că are o foarte bună fiabilitate. Stă bine și pe partea de portabilitate deoarece are o greutate de 2,4 kilograme, iar bateria e una cu 3 celule, dar nu pot spune că stă excelent.
Contra ar fi că nu e un avans tehnologic foarte mare în comparație cu seriile anterioare. Mi-aș fi dorit să aibă măcar ecran IPS și SSD, dacă nu wireless dual band.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să nu coste mult, să nu mai zic că să fie și performant, atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Procesorul fiind unul cu patru nuclee e similar unui i3 U și asta înseamnă că va rula sarcinile fluent.
Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate am pus alături un clip cu acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu