≡ Meniu

Acer Aspire ES1-520-343N, laptop accesibil cu E1-2500

Acer Aspire ES1-520-343N e unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață deoarece are configurație cu AMD. Fiind cel mai ieftin, nici performanțele nu pot fi foarte mari. Un laptop ca și acesta e ideal pentru navigare web, aplicații și redare media. Pentru sarcini mai grele, recomand laptopurile mult mai scumpe și cu componente de ultimă generație. Acele laptopuri pot costa de 2-3 ori mai mult. Alături de un laptop, puteți cumpăra un mouse și un router wireless (pentru un plus de precizie și chiar conectare fără cablu la internet).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și o tabletă (tabletele au cam același preț). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-520-343N, laptop accesibil cu E1-2500

Configurația sa e limitată ca și performanțe, pe când laptopurile pot fi upgradate mai mult. Decât să vă gândiți la upgrade-uri, mai bine luați direct laptopul care vă convine. Chiar dacă din poze pare cam mare, îi lipsește acea tastatură numerică, dar și unitate DVD. Astfel, el devine mai portabil și oricum mi se par dotări destul de inutile.

Laptopul are 2GB memorie instalată și nici nu cred că are sens să puneți mai mult. Spațiul de stocare e satisfăcător și nu cred că unul mai mare ar fi fost mai atractiv. E accesibil și pentru că are Linux preinstalat, însă Windows 10 mi se pare cea mai inspirată alegere. Acest sistem de operare nu necesită multe resurse hardware de aceea și tabletele îl rulează fără probleme. Instalarea se poate face cu un stick USB 3.0, iar aceasta va dura foarte puțin. Ținând cont de bateria sa de 3 celule, puteau să facă mai ușor (de 2kg), dar greutatea ține și de materialul din care e realizată carcasa.

Plusuri: are USB 3.0, ecran HD de 15 inci, preț corect pentru ce oferă, suficient spațiu de stocare pentru stocarea de fișiere, arată bine.
Minusuri: are Linux.

Acer Aspire ES1-520-343N nu poate înlocui orice desktop deoarece nu e foarte performant. Oricum, nu veți găsi un desktop cu monitor la acest preț, de aceea un laptop mi se pare mai atractiv. Acesta poate fi luat pentru școală ori facultate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu