Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire ES1-523-27GM, laptop cu configurație AMD

Laptopul Acer Aspire ES1-523-27GM e unul dintre puținele modele care mai oferă componente AMD. Astfel de laptopuri sunt puțin mai accesibile decât cele cu Intel iar plăcile video sunt superioare în același buget. Oricum, la modelele accesibile nu veți găsi diferențe prea mari de performanță și un procesor cu frecvență mică nici nu consumă mult. Cu alte cuvinte, veți beneficia de o autonomie bună chiar dacă nu are o baterie prea mare. Componentele noi sunt tot mai eficiente, astfel că multe laptopuri vine cu baterii de 3 celule.

Alternativele sunt laptopuri cu procesoare din serii mai bune ori laptopurile cu Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-523-27GM, laptop cu configurație AMD

Acest model are un procesor destul de cunoscut din seria E1, mă refer la modelul 7010 de 1.5 GHz cu placă video integrată Radeon R2. Nu recomand astfel de laptopuri pe cei care vor să încerce jocuri, mai bine puteți vreo 500 de lei și luați unul puțin mai avansat. Dar depinde și de jocuri, pentru că nu toate au cerințe hardware mari. Recomand variante mai scumpe pentru cei ce vor să încerce și programe profesionale deoarece laptopul nu va fi solicitat prea mult.

Multitaskingul e bun cu o memorie 4GB RAM, se pot stoca destul de multe pe un hard disc cu capacitate de stocare de 500GB și chiar mai poate fi pusă o plăcuță de RAM. Nu cred că un SSD ar mări cu mult performanțele laptopului, adică să pornească totul instant, asta dacă vă interesați să-l upgradați pe viitor. Eu aș pune Windows pe acest model deoarece va evidenția mai bine performanțele laptopului, iar instalarea se poate face cu un stick USB 3.0 sau cu un disk.

Plusuri: autonomie de lucru decentă, arată bine, preț foarte bun, WiFi ac, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu sunt.

Laptopul de mai sus e suficient de bun dacă nu-l folosiți pentru sarcini grele (jocuri 3D cu cerințe hardware mari sau ). Acer Aspire ES1-523-27GM poate înlocui orice laptop mai vechi dar nu poate fi inclus într-un segment superior datorită componentelor sale. Unele serii oferă performanțe mai bun, dar pentru un buget ceva mai generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu