≡ Meniu

Acer Aspire ES1-523-88M3, laptop cu AMD A8 și SSD

Acer Aspire ES1-523-88M3 e unul dintre puținele variante cu procesor A8 model 7410 de 2.2 GHz și placă video Radeon R5. Chiar dacă placa video a acestui procesor e mai bună decât una Intel, tot nu e la fel de performantă ca una dedicată. Pornește destul de rapid cu un SSD și chiar dacă puneți Windows pe acesta. Eu consider că cel mai util sistem de operare rămâne Windows-ul iar pentru că laptopul are Linux, instalarea unui alt sistem se poate face cu un stick USB sau vă folosiți de unitate DVD.

Sunt destul de multe laptopuri în acest buget doar că nu toate oferă aceleași performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-523-88M3, laptop cu AMD A8 și SSD

Sunt destul de multe jocuri 3D care pot fi rulate la detalii mici spre medii dar tot nu o pot face ca un laptop multimedia. Ecranul e ceva mai detaliat decât la restul laptopurilor, adică are o rezoluție FullHD în locul celei HD. Astfel, vă puteți bucura de calitatea filmelor dar și conținutul de pe internet e mai clar.

Sunt multe laptopuri cu configurații Intel, dar care nu oferă chiar aceleași performanțe în acest buget, iar placa video integrată nu e așa de bună ca cea de mai sus. Depinde și pentru ce-l veți folosi, dar acesta e mai mult pentru cei care nu sunt pasionați de gaming, adică nu sunt gameri înrăiți. Pentru a juca un joc e nevoie de un A10 și o placă video dedicată cu memorie video proprie, nu cum e la cele integrate.

O baterie mică poate oferi o autonomie bună dacă nu solicitați laptopul și dacă nu măriți prea mult luminozitatea ecranului.

Plusuri: autonomie de lucru destul de mare, tehnologie WiFi ac, performanțe grafice decente, preț atractiv, ecran 1080p etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire ES1-523-88M3 reprezintă următoarea generație de laptopuri deoarece are componente noi, dotări corespunzătoare și un preț destul de atractiv pentru ce oferă. Arată la fel de bine ca și alte variante ale acestei serii ES1, doar că aceasta are componente AMD și poate fi folosit pentru a reda conținut media sau pentru uz office.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu