Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire ES1-523-89XL, laptop cu AMD A8

Laptopul Acer Aspire ES1-523-89XL nu este unul de gaming sau multimedia, dar pentru că are o placă video integrată atât de bună, el poate fi mai bun decât unul cu Intel Pentium. O soluție cu AMD e mai accesibilă dar diferența nu e foarte mare, iar în funcție de preferințe veți alege ce vă convine mai mult. Arată ca multe alte laptopuri, dotările par să fie aceleași și cred că e o alegere suficient de bună pentru acasă. Nu va fi un model pentru gaming dar unele jocuri le poate rula decent (cele cu cerințe hardware mici).

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul laptopurile cu componente Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-523-89XL, laptop cu AMD A8

Procesorul numit AMD A8-7410 nu e prezent pe multe laptopuri și e echivalentul unui Intel Core i3 Haswell (generația a 4-a). Pe parte de grafică, un procesor A8 stă ceva mai bine deoarece are un Radeon R5 cu 128 Shaderi. Ecranul său de 15 inci prezintă aceleași caracteristici tehnice ca și la restul laptopurilor. Pentru un laptop așa de accesibil, nu e nevoie de cea mai recentă memorie RAM și e de ajuns DDR3L.

Spațiul de stocare e destul de generos pentru a stoca multe fișiere media și ar fi fost interesant dacă ar fi existat o alternativă cu SSD. Poate unii utilizatori vor un laptop mai rapid și pe care nu vor stoca prea multe date (nu sunt chiar așa de scumpe). Sistemul de operare e Linux și se poate alege Windows 10 pentru cei care nu sunt obișnuiți cu un alt tip de sistem de operare.

Plusuri: are preț foarte bun, performanțe grafice impresionante, preț foarte atractiv, autonomie decentă, multe porturi.
Minusuri: nu sunt.

E vorba de o serie destul de reușită și care se adresează celor care vor un laptop pentru un buget redus. Acer Aspire ES1-523-89XL merită încercat deoarece e mai bun decât variantele cu Intel Pentium, însă nu e peste unul cu Core i3. Oricum, placa video integrată e mult inferioară celei dedicată și nu puteți avea pretenții să redea jocuri noi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu