≡ Meniu

Acer Aspire ES1-531-C126, laptop cu Celeron N3050

Acer Aspire ES1-531-C126 e unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață iar configurația sa e una de tip office datorită procesorului lipsei plăcii video dedicate. Arată ca oricare alt laptop ES1 pe culoarea neagră și se pare că unele configurații sunt chiar noi. Acesta intră în categoria entry-level și prețul atractiv se datorează lipsei sistemului de operare. Chiar dacă e ieftin ecranul e aceleași de 15 inci cu imagine HD. Aceste tipuri de laptopuri sunt disponibile pe diverse culori însă negrul e o culoare clasică.

Nu există alternative poate doar dacă luăm în calcul un buget mai mare, însă un procesor Core i5/i7 e bun doar pentru cei pasionați de jocuri (laptopul poate să coste chiar dublu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-531-C126, laptop cu Celeron N3050

Componentele sunt destul de bune: Intel Braswell, memorie RAM de 4GB și hard disk de 500GB. Nu e genul de laptop care poate rula fără probleme jocuri 3D, însă pentru navigare web și aplicații nu e nevoie de mai mult. Bineînțeles, un laptop poate fi folosit ca un media player extern adică puteți reda fișiere media (filme, muzică).

Dotările sale nu diferă de cele ale altor laptopuri și deci poate ține locul unui alt model. Laptopuri sunt ideale pentru ce care vor un gadget compact și care să poate fi transportat cu ușurință. Cred că puteau să-l facă mai ușor deoarece mai toate laptopurile noi au cam 2.1 kg și la acesta bateria e mică – 3 celule. Poate și de aceea prețul e atractiv deoarece nu s-a investit mult în reducerea greutății sale. Ceva mai portabil poate fi un laptop cu ecran mai mic deoarece ecranul influențează dimensiunile gadgetului, deci și greutatea.

Plusuri: are un preț destul de atractiv, port USB 3.0, arată destul de bine, multitasking și altele.
Minusuri: nu pre sunt.

Acer Aspire ES1-531-C126 arată cam ca și laptopul din clipul de mai jos. Poate ține locul unui desktop deoarece are multe porturi, un ecran destul de mare și performanțe acceptabile. Majoritatea laptopurilor au un preț cuprins între 1300-1800 lei, dar componentele sunt aproape aceleași (procesorul poate fi superior).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu