≡ Meniu

Acer Aspire ES1-531-C81K, laptop cu Celeron N3050 generația Braswell

Acer Aspire ES1-531-C81K e un laptop elementar pentru cei în căutarea unui PC portabil care să poată fi utilizat la navigat pe net ori vizionat filme. Arată bine, iar ecranul său e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli. Dacă vreți să intrați din prima pe net cu el atunci vă puteți folosi de sistemul de operare Linux cu care vine preinstalat. Dacă vreți Windows 10 atunci acesta puteți să-l puneți cu ajutorul unui USB 3.0.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci care se remarcă prin faptul că poate fi utilizat la școală. Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum arată acest model. Se poate vedea că e un model normal cu ecran de 15 și tastatură numerică în partea dreaptă.

Acer Aspire ES1-531-C81K, laptop cu Celeron N3050 generația Braswell

Procesorul e un Celeron N3050 care are performanțe decente (scoate undeva la 900 de puncte la benchmark), dar e ajutat de cei 4 giga memorie RAM care fac ca toate sarcinile să ruleze lin. Procesorul e unul care are integrată o placă video Intel HD, o placă care poate reda filme la calitate HD.
Portabilitatea notebook-ului e una decenta deoarece are o baterie de 3 celule, iar greutatea laptopului e una de 2,4 kilograme.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, ca are fiabilitate foarte bună, că are mulți RAMi, că are multe porturi (inclusiv USB 3.0). Un alt avantaj e că ecranul e prevăzut cu Acer BluelightShield, iar acest lucru vă va proteja ochii.
Contra achiziției ar fi că modelul acesta nu vine cu procesor quad core. Un alt minus e că nu are Windows, dar acesta poate fi instalat foarte ușor de pe o memorie USB ori ceva de genul.

Deci, dacă te interesează un laptop simplu pentru sarcini la fel de simple atunci acest model ES ar fi recomandarea mea. Normal că există modele mai complexe care arată la fel de bine și care vin cu specificații similare, dar acesta e mai bun prin prisma prețului și fiabilității.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și că se poate instala Windows pe el.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • romeo mihut

    Crezi ca ar merge un GTA V pe el ? la minim . are un nepotel unul si vrea sa ii fac cadou de ziua lui jocul asta ?

  • admin

    Din păcate nu. E mult prea slab. Pentru GTA ar fi trebuit minim procesoare Pentium sau i3 și placă video cu memorie dedicată (GeForce de la Nvidia sau ceva de genul).

Lasă un comentariu